• BBBaranja
    4.4k

Ako sam dobro upućen na dnevnoj bazi izlaze izbori po jednog kapetana.
    Danas Pršir u top 5 ne stavi nijednog našeg igrača,klošar tovarski..
  • Crni86
    18.3k
    Nevjerojatno je da kreteni stavljaju livaju koji je u 2025. godini odigrao 2 i pol mjeseca uz bok fruku koji cijelu 2025. igra u konstanti. Vodio rijeku do titule, igra i vuce rijeku u europi, igra u repki….. paaaa sta rec vise???

Mogli su onda i za benaccera glasat jer eto ima dve dobre tekme di je pokazao da je najbolji igrac lige.
  • ElDorado
    8.3k
    tu se bajalo kak je veliki Dinamovac i on i cijela familija i cijelo selo.

Lik stavi Parazitija na treće mjesto ??!!!
  • Krizy
    64.3k
    Hahaha meni je ovo odlično.
    Tportal i sportnet izbori igrača, trenera i gola mjeseca.
    Evo na tportal trenutno 12 igrača dobilo bodove, od toga iz Dinama dvojica.

A Dinamo na prvom mjestu :rofl:

Livaja se bori za "naslov" s Frukom, a ove sezone ima gol i dvije asistencije, dijeli 48.mjesto strijelaca, 23. mjesto asistenata i 36. mjesto po G+A.

Nadam se da će osvojiti Livaja.

Pišem za ovu sezonu, a ne za cijelu 2025. jer one godine kada je Petković bio bolji od Livaje u svemu, izabran je Livaja jer je imao sitno bolju jesensku polusezonu kada se biralo.
  • Warrior
    57
    Veliki dinamovac, a po drugi put bi mogao zavrsiti u Hajduku?

A sto se tice izbora, Fruk pa pet mjesta prazno. Decko je izdominirao ligu i osvojio sve sta se dalo osvojiti, sa realno trecom, ako ne i cetvrtom, ekipom po vrijednosti i kvaliteti.
  • Zg123
    3.2k
    Rukavina ne moze biti prevaga niti u prvoj nl, bas me zanima gdje će ga tatica pogurat.
  • db-izbjeglica
    19.5k
    ja bi trolao te izbore za igrača godine i slično... da sam dinamov kapetan na popis bi stavio samo, jedino i isključivo magarad! :lol:
  • Jurki
    20.9k
    Danas Pršir u top 5 ne stavi nijednog našeg igrača,klošar tovarskiBBBaranja

Carevic vibes.

Kak god Loksa, Os bili smece od klubova.. al ispadanje Gorice bi mi uljepsalo cijelu sezonu.
    Cijeli klub je postal pravi tovarski isprdak.

Jos jedan dokaz da bi pojedini nogometasi, da nisu nogometasi mogli jedino glavom razbijati kamen u kamenolomu.
  • Ivdzo11
    8.7k
    Otvoreno je pritom pitanje koliko visoko može otići ponuda za Hrgovića, može li se prebaciti tri milijuna eura koliko je lijevi bek Hajduka u limitu kotirao na tržištu ove jeseni. (G)
  • Marktwain
    1k

Da sam na njihovom mjestu, nominirao bi suce.
  • Sajla
    15.8k
    prosječni konzument izbora za najnešto u HNLu:
    ajduk ima najboje igraće! i trenera!
    i navijaće, a i stadijon! i pridsidnika nadzornog odbora!
    pajceke samo suci držu na prvon mistu, ali neće ni to dugo, e!

znam da ima još dosta do kraja glasanja, ali ovo do sada je smijurija.
  • Tvrdica McTvrdi
    3.9k
    Ima i na SP ili LP takvih bizarnosti da Zlatna rukavica ne završi u momčadi natjecanja, ali ovo ako tako očito svako gura svojeg nema smisla. Kao da pitaš stranke koji su im najbolji zastupnici u Saboru, pa svatko će svojeg reć
  • Mr Anderson
    15.7k
    Ma ta glasanja su deplasirana i nakaradna. Sjećam se da godinama Ademi gospodski nije nikome iz Dinama davao glas ali ga ostali nisu uopće slijedili, pa onda npr Kalinić u prvih pet stavi trojicu iz Hajduka, mislim da je Škorić bio stavio jedne godine svih pet iz Osijeka i tako. Smiješan izbor.
  • FazeN
    4.7k
    Kad se već spominje zalizanko;
    Novi pregovori oko Livajinog ugovora nakon tekme s Vukovarom, trenutna ponuda (ne znam točnu cifru) ali okvirno je 3 puta manja financijski nego sad.
    Također na pregovore bi trebali doći i ljudi koji rade s Livajom, ali i Čuićem, alternativni izbor za napadača.
  • Ivdzo11
    8.7k
    mogao bi ici on brzo
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention