cibona
Pisao si o kvalifikacijama za LP. U njim Petković nije upisao nijedan nastup. — vjeko1701
Ni u jednom trenutku nije bila poanta obrane Kovačevića nego samo istaknuti velike razlike 2018. i danas. — vjeko1701
A Filipović i posudba u Šibenik — vjeko1701
Crni86
veselko tenžera
BBB Sibenik
Po meni je problem sto se tu ne vidi neko plansko rotiranje. Odnosno, bar meni tako djeluje.
Netko bude starter pa ga onda odjednom nema par utakmica, a netko ne igra 3-4 mjeseca pa odjednom bude starter u Europi. Naravno da treba nagradivati/kaznjavati na temelju izvedbi na terenu, ali po meni se prelako skroz ispada iz rotacije na jako duge periode.
Jos kad uzmes u obzir da izjavljuje kako je svima njima zapravo tesko, a njemu valjda najvise, jer imaju toliko dobrih igraca vidis da je sve to dosta stihijski. — Pacho
veselko tenžera
Imas 3 igraca koji nisu bili uopce planirani u rotaciji sve dok nam nije gorilo pod nogama pa su ubaceni i svoj posao su odradili jako dobro. Pa zasto nas genije to nije vidio onda vec na treninzima? — Crni86
vjeko1701
Pročitaj još jednom što sam napisao. — cibona
Evo ponovno pišem, te godine smo imali 6 novih prvotimaca, ove sezone 8. Itekako usporedivo. — cibona
Ponata je da su priče o dugotrajnom procesu, privikavanju i doselekciji ni manje ni više nego nebuloze i floskule. — cibona
Crni86
Ljudi se ponašaju kao da je Kova vlasnik i trener kluba pa je sam kriv za sve loše. On je zaposlenik koji mora slijediti politiku kluba koju donose njemu nadređene osobe. Daleko od toga da nema svojih grešaka, ali daleko je od toga da mu neke stvari nisu barem "dobronamjerno sugerirane" , ako je "nametnute" preteška riječ. — veselko tenžera
marcio amoroso
Doselekcija za goricu, vukovar, lokomotivu i istru. Super. — Crni86
veselko tenžera
ali imam kad krene pricat o doselekciji — Crni86
Crni86
NitkoBitan
Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.