• Crusades
    20.6k
    To je rečeno s obzirom na to da su te utakmice prvi put da je tih 11 -15 igrača igralo skupa na terenu. Zna se dobro na šta se mislilo.

Predobar start s obzirom na 15 ak novih igrača u ekipi. Ti slobodno trovaj i dalje.
  • Pacho
    11.9k

Uz dodatak da u Europi "nista ne ocekuje". I to u Europa Ligi gdje smo u prvom potu. Valjda je to ta rezultatska izvrsnost.
  • Big Daddy
    1.7k
    S ovom pobjedom si je kolega Kovacevic kupio 3 poraza.
  • Mlađi referent
    14.9k
    Nakon 17 kola

25/26 Dinamo - 35pts 36:16
    23/24 Dinamo - 33pts 32:18
    24/25 Dinamo - 26pts 32:22

Novi ugovor :eyes:

Šalu na stranu, uz sve probleme i teške poraze, drago mi je da se nekaj napravilo barem za povratak titule u ZG. Stuć Lokomotivu i onda opet na preslagivanje.
  • cibona
    7.2k
    Predobar startCrusades

I onda kažeš da si nismo spustili kriterije :rofl: :rofl:

Predobar start, kako da ne!
  • Crusades
    20.6k
    5 pobjeda u prvih 5 kola nije dobar start?
  • cibona
    7.2k
    Nije 5 nego 4 pobjede, uz u najmanju ruku prosječnu igru i loša poluvremena protiv Rijeke i Vukovara.

"Predobar" definitivno nije, pogotovo uzevši u obzir da smo u sljedeće dvije utakmice ostvarili remi u Vukovaru i poraz na Maksimiru.
  • Crni86
    18.2k
    Jedine dve tekme di smo suparnika limitirali i nadigrali u svih 90 minuta je slaven belupo. Razbili smo mi slavena i doma, ne bi ja nakon ove pobjede donosio neke pre velike zakljucke.
  • NitkoBitan
    33.8k
    25/26 Dinamo - 35pts 36:16
    23/24 Dinamo - 33pts 32:18
    24/25 Dinamo - 26pts 32:22
    Mlađi referent

9 bodova vise od senatorskog Dinama nemrem belivit cekam znalce sa Zone da mi objasne ovu delikatnu situaciju.

Mozda Boban ipak nije bacio u vjetar 15tak milijuncica.
  • ruicosta
    387
    belupoball je penicilin za belupo
  • Fan
    1.8k
    Jedine dve tekme di smo suparnika limitirali i nadigrali u svih 90 minuta je slaven belupo. Razbili smo mi slavena i doma, ne bi ja nakon ove pobjede donosio neke pre velike zakljucke.Crni86

Kaže mi frend iz zajebancije da se Kova dogovorio sa frendom Gregurinom da će pustit gas Belupo za dobra stara vremena, uz uvjet da Dinamo preplati Jagušića :D
  • Mlađi referent
    14.9k
    9 bodova vise od senatorskog Dinama nemrem belivit cekam znalce sa Zone da mi objasne ovu delikatnu situaciju.

Mozda Boban ipak nije bacio u vjetar 15tak milijuncica.
    NitkoBitan

Brijem da ne želiš vidit usporedbu u Europi
  • doubletrouble
    1.8k
    Pobjede protiv posljednjeplasiranog Osijeka, novopečenog prvoligaša Vukovara, šestoplasirane Rijeke te Istre je itekako nerealno dobar početakcibona

Ne da mi se ulazit u raspravz i tražit tko je šta rekao, ali ne znam čemu ovo umanjivanje pobjeda. Lako se sad praviti pametan i nakon 17. kola govorit ko je gdje na tablici. Ti možda znaš, ali ja prije početka nove sezone ne znam kako će Osijek izgledat u 1. kolu jer kakvi god da jesu, tamo je uvijek bilo mučenje da se vratiš doma s 3 boda. Dobio si Rijeku s 2 gola razlike bez primljenog gola, istu tu Rijeku koja je 3 mjeseca prije proslavila duplu krunu
  • hardek
    7.8k
    Izgleda da je Kova našao blueprint za HNL. Ali ove 3 zadnje utakmice u Europi su baš teške pilule za progutati. U četvrtak sam bio siguran da će dobiti otkaz na polusezoni neovisno o rezultatu zadnje 2 HNL tekme. Sad opet ne vjerujem da će dobit otkaz ni ako kiksamo protiv Lokomotive. Jedno je sigurno, a to je da je Bobana teško pročitat
  • Sibirski plavac
    7.5k

Da, stvarno čudna situacija. A ne tako davno pisalo se u medijima da je on još u tekmi s Maccabijem bio nezadovoljan igrom. Sad odjednom pišu da je "hladan kao špricer" na temu trenera. Vjerojatno samo Zvone trenutno zna tko nas vodi na pripremama.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.