• FazeN
    4.7k
    Danas očekujem potpuno drugog Belju, radio je ovaj tjedan papreno i van treninga, trgnuo se čujem, pa da vidimo.
  • Zagi
    13.7k
    3 najbolja veznjaka. 2 najofenzivnija beka.
    Postava nije problem.
  • Xpert1992
    300

A rekao je Kova da je tesko gostovanje. Za njega je danas bod ko kuca, ipak je Slaven treci.
  • rioda
    12.3k

Zajc će više igrati desetku nego defanzivno
  • Praskaton
    4.8k
    Kako je ovaj naš mozak ubio dva najkreativnija igrača,Stojkovića i Vidovića to je strašno
  • The Octopus
    478
    u bennaceru ima vise kreaciji nego u cijelom ovom odronu od lige zajedno. Tovare je pojeo, ako mu se igra nema razloga da danas ne napravi razliku
  • Droljo
    23.4k
    tri veznjaka koja su defenzivno orijentiranaKrizy

Nekad mi više dezorijentirani izgledaju.
  • Crni86
    18.2k
    Stojkovića i Vidovića to je strašnoPraskaton

Stojke je ajde bolestan da, al ne kuzim situaciju s vidovicem.

Pr rijecima bobana pa i prema broju je jasno da je viden kao veznjak. Zasto ga nas trener trosi na krilu pa kad se vidlo je tamo los je zakucan na klupu je stvarno dobro pitanje….

Meni je samo zalosno da ovo kaj krizy pise se ovdje pise vec 3 mjeseca, ali nas veli mag nista ne mjenja. Imam osjecaj ra je vise taoc igraca jer kak objasnit nekom od trojca misic, beni i zajc da ce netko morat na klupu…
  • Facke
    7.2k
    Misic je tulke van forme ali mora ga se drzati na terenu.
    Za postavu necu nist vise ni reci. Tragedija. I to je to. 7 defanzivnih u prvih 11.
  • rioda
    12.3k

Daj svojih 11, kako bi ti postavio?
  • Praskaton
    4.8k

Ma nemam ja čak problema s ovom postavom,trenutno je ovo najbolje i uigrano je.
    Al bilo je utakmica u kojima si mogao gurnut tog Vidovića i Stojkovića od početka.Na krilu u kombinaciji sa ofenzivnim bekom ako vec preferiraš igru sa tri šestice/osmice.

Daj probaj nešto novo,neke male taktičke zamisli da vidimo jer očito je ovo 4-3-3 sveto pismo i tu nema promjena.

Količina igrača koje je on "ubio" ove sezone je zavidna
  • fakin
    2.3k
    nije do vremena, nego do trenera. kovačević 90% utakmica je tako počeo. uprava je birala takvog tipa trenera. valjda ćemo jednom saznati zašto
  • Benito
    1.5k
    sva sreća ti si znalac
  • Mihael2305
    949
    Dat Mišiću da puca što više danas, možda ga zabije
  • rokikaciga
    8.2k
    Dat Mišiću da puca što više danas, možda ga zabijeMihael2305

Pucat ce sa 16 metara na Kusek Apasu a zabit ce gol na Hitrec Kacijanu.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.