• Kepec
    8.2k
    Prije Gorice sam napisao da se nadam da nećemo pjevati Ajmo Dinamo nema predaje i ostale izvedenice, lijepe su mi i drage pjesme, ali kad ih se pjeva znači da situacija na terenu nije dobra. Ponavljam istu želju i za danas, nedjelja je, misa je odrađena, nemojte nas tjerati na nekakve nepotrebne grijehe i pobjedite ovu utakmicu u miru.
  • fakin
    2.3k
    prema indexu potpuno isti sastav kao protiv tovara
  • NitkoBitan
    33.8k
    Ako se celavi gad otme kontroli pripremite ga na Kranjcu.
  • pjetlić
    242
    Tko ide preko Kž, policija na KTC na brzoj cesti pa polako.
  • Crni86
    18.2k
    Ne zanima me kako i na koji nacin. Zelim danas pobjedu. Unesite bela i sve slavenase u njiihov gol ak je to potrebno za gol. Tucite se, udarajte se, provocirajte.

Izginte i i pokazimo im svima: muku muce da nas sprijece, sprijeciti nas nitko nece! Ajmo dinamooooo
  • ibro1986
    418
    ocekujem kulenovica u prvih 11
  • Brusa
    3.8k
    zašto? Beljo je igrao samo 45 min protiv Betisa, dakle nije umoran.
    Kule tako i tako više ne igra (prije hajduka 0 minuta u 2 utakmice), osim kad Belju treba sačuvati za Slaven ili spašavati utakmicu (hajduk)
  • PričuvniDojebnik
    59
    Ja sam apsolutni fanatik i optimist glede ove sportske organizacije kojom se bavi ovaj forum.

Unatoč tome, nemam neki dobar feeling danas.

Mislim da će biti apsolutno odvratna utakmica, 1:1, Jagusic i autogol Slavena. (Tko ce dat' gol, Kule? Beljo? Lol)

Jel' išta pametno rekao DČK?

Ja ne mogu i ne smijem više gledati njegove pressice. Prije sam ih gledao i mogu vam reći da bih nakon svake bio toliko motiviran da bih sam preorao sve njive u obiteljskom vlasništvu, a onda vratio Hrvatsku na kraljevske granice. Još bih pomirio Putina i Zelenskog na videopozivu iz zajebancije.

Preveliku energiju mi je davao pa eto, nemrem si dozvolit' da to više gledam.

Moram se posut' pepelom, obzirom da sam spušio ban za vrijeđanje DČK, pa eto, lijepo mi je tu s vama, ne bih volio opet.

[Sori, al' majke mi, ja sam ga zvao Dobri Ćovijek Kova i prije dolaska na ovaj divni Forum. Sa svojim dečkima]
  • Nolifer
    13.6k
    Ne znam više kaj da mislim prije tekme. Trener nam se boji Slaven Belupa na neki način, pogotovo nakon Europskih tekmi. Noge su umorne i teške od tog ritma, a nadam se da nema bolikur. pristupa. Volio bih da dobe i Belupo i Lokose, ali sa takvim pristupom teško i stvarno više ništa ne očekujem, a pobjeda danas bi bila podmus, sve ostalo novi debakl....
  • rupke
    272
    [img]http://Screenshot-20251214-130518-Chrome.jpg
  • PričuvniDojebnik
    59
    Strateg! Mag! Veleumnik! Talent! Inspirator! Vođa! Gospodin! Znalac! Frajer!

Odsad samo hvalim DČK, a o Dragom Vođi nisam dostojan pisati!

Bit će sve dobro!
  • Zagi
    13.6k
    Filipović, Mikić, Vinlof u prvoj. Nema brige, preorat ćemo ih.
  • fakin
    2.3k
    index pogodio sastav, sve isto kao hajduk
  • Krizy
    64.3k
    Kakvo je vrijeme došlo da Dinamo na Slaven ide s tri veznjaka koja su defenzivno orijentirana, niti jedan ofenzivni baš, a s druge strane Belupo s dva ofenzivna veznja i jednim centralnim, a i taj Caimacov nije pravi zadnji vezni :eyes:
  • Praskaton
    4.8k
    Uopće mi je nepojmljivo da kao igrač Dinama uđeš u ovu utakmicu sa bolikurcinom.U tjesnoj si utrci sa suparnikom za kojeg vidis da unatoč činjenici što je lošiji potpomognut mašinerijom uspijeva te pratit.Igraš protiv ozbiljnog protivnika kod njih doma.

Pa šta ti više treba da uđes u utakmicu maksimalno ozbiljno,fokusirano i od prve minute agresivno tako da ne dovedeš u pitanje pobjedu.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.