• blue heart 72
    2.9k
    bez zajebancije, ovo me uopće ne bi ni najmanje iznenadilo
  • NORTE
    21.6k
    U zadnja dva kola 4 ozbiljne ključne situacije (2 gola i 2 penala) sve su dosuđene u korist Hajduga.
    Iako sve one puno više naginju da budu dosuđene protiv njih!

Dva puta je VAR prozvao odluke suca pa su na kraju otišle u korist Hajduga, a u druge dvije se VAR nije ni javio!

Dvije direktno na štetu dinama, a druge dvije "indirektno" na štetu dinama.

Jedini "sudački stručnjak" u medijskom eteru je tovarčina u rangu Vejića.
    Pored potpuno tovarske hnl emsije, tv komentatora, tovarske javne televizije i drugih privatnih televizija.
    Pa recite vi meni je li to normalno...

Mislim da je jasno da u takvoj bitci mi nemamo šanse pobijediti, oni drže sve, suce, savez, medije i imaju poguranac politike i mafijaškog miljea.

Jedina nada nam je pobijediti ove dvije tekme, ostati prvi, pojačati se Livakovićem i nadam se barem ponekim ofenzivcem, jer ovo nikako ne sluti na dobro - sudačke pljačke su neumoljive i nikad direktnije!
  • T90d
    2.5k

I novim trenerom, koji će shvaćati veličinu kluba, koji neće u mislima imati Slaven Belupo u kojem god pogledu.
  • Markelo
    3.6k
    Možemo mi trubit kako odluke sudaca nisu pravedne, da smo oštećeni i da se neke stvari moraju mijenjati ali jedini način na koji mi to možemo sigurno spriječit je da imamo lijepu bodovnu prednost. Sve dok smo mi blizu, sudac neće "talasat" jer je bolje imat problem u Zagrebu nego u Splitu(čitaj cijeloj Hrvatskoj) pa ako situacija bude 50-50, kontra njih sudit neće sigurni. Tako je kako je. Mogu mislit kako će tek bit ako pred kraj sezone budemo u koji bod razlike

Uozbiljmo se i ajmo više krenut igrat ozbiljan nogomet. Godinu i pol se metiljamo Hnl travnjacima di napravimo korak naprijed pa 2 nazad.
  • vjeko1701
    21.4k
    Malo nam se sad i vraća otvaranje previše frontova na domaćoj sceni.

Mišković kakav god da jest je daleko manje zlo. Treba sjesti i naći zajednički jezik. Ne sad neki kamioni i preplaćivanja igrača, čisto zajednički interes unutar saveza i lige jer ni nama ni njemu ne odgovara HNL u kojemu se ove ovako gura.

Drugo, Osijek. Ako je istina da na zimu mjenjaju upravu, gledati kako zatopliti s njima. Trenutno su tu di jesu ali ako ikada imaju ambiciju opet biti stabilni u top 4, ni njima ne odgovara HNL podređen prljavoj familiji.

Treće, Slaven. Naći pošten sustav u kojima im prepuštamo određene talente iz 2. i 3. kategorije uz obostrano pošten sustav zaštite i naših i njihovih interesa. Uz to imati još prijateljski nastrojen klub.

Varaždin i Istra guraju svoje priče i nemam dojam neke naklonjenosti njima ili nama. Istra možda i jest radi Bjelanovića ali mi izgleda kao da je puklo ovim navlačenjem oko Garcie.
  • Svi na Sjever
    3.3k
    Izveo Pajača jer nije znao da je dogovoreno....Ivdzo11

Znači čovjek je bio daleko najbolji igrač na terenu prvo poluvrijeme, Jelavić izjavio da se nije snašao na poziciji.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet