Markelo
austrijanac
Jurki
Jurki
Brusa
Boban ovo boban ono. Pa jebemu mater jel boban jedini operativac u tom klubu!? — Droljo
Jel postoji neki tim stručljaka koji zajedno odlučuje o takvim, krucijalnim, pitanjima? — Droljo
Pa nije zvone mamić valjda u pm. — Droljo
Zato smo ga i doveli. Odnosno, demokratski izabrali.ak sam on odlučuje u svemu nismo se milimetra pomakli kao klub. — Droljo
rokikaciga
Jurki
Mali Zeus
Mali Zeus
Ja bih radije riskirao/eksperimentirao s Čarlijem nego s Kovačevićem… ipak iza sebe ima respektabilnu igračku karijeru, a ni iskustvo u reprezentaciji kao pomoćni trener ne treba podcjenjivati – pogotovo kad se uzme u obzir kakav utjecaj i status tamo ima. Poznato je da Dalić nije taktički genij — kariola86
Mali Zeus
↪Mali Zeus Buraz pa ne možeš uspoređivati te dvije situacije. Bilić je sam po sebi bio taktički kompetentan, pa mu možda takav profil u stručnom stožeru nije ni trebao kao što treba Daliću. — kariola86
Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.