• vlatkomarkovic
    2.5k
    Ne zmam da li je Biscan sazrio za Dinamo, u prvom mandatu je izgledao kao duh isti problem kao sada Kova….. Ne znam mislim da bi sada njegov dolazak bio trošenje kao starih novina….
  • dmil
    1.3k
    Bišćan (da je Dinamo tad bio normalan klub,a ne pod okupacijom Hanžela, Barišića, Peras i sličnih likova) bi dan danas bio još uvijek trener Dinama.Noel

jel ti stvarno vjerujes u ovo?
  • Xpert1992
    266
    Prilicno sam siguran da nam dolazi Biscan, on je bio zelja Bobana, sad je slobodan.
  • Brusa
    3.7k
    Inače, ja stvarno ne znam što ljudi imaju toliko protiv Bišćana? Niti ga zagovaram, niti ga ne zagovaram, ali što je točno njegov krimen?Papastrumf
    Ukratko
    Igor Bišćan je trenerski bezveznjak (naglašavam trenerski), što je pokazao dok je vodio dinamo a i kasnije . Ljudima se ne da nakon trenerskog bezveznjaka Kovačevića, trenerskog bezveznjaka Cannavara, silom prilika trenera Sandra Perkovića , na klupi gledati još jednog trenerskog bezveznjaka.
    Imao je najbolji roster od svih trenera poslije njega, a dinamo je pod njim užasno izgledao. A usput je još javno na konferencijama za štampu tražio pojačanja (meni je recimo to veliki krimen. Time pokazuješ da nemaš vjere u svoje igrače, njih demoraliziraš a otklanjaš odgovornost sa sebe)
    Realno, Čačić mu je naslov osvojio.
    Dakle, bio je, bilo je loše i po ničemu nema nikakvog, niti jednog jedinog pokazatelja da bi sad bilo bolje (osim nade, vjere i pronalaženju izlika za njega) i nema potrebe da se opet probava.

Ispao je u dvoboju protiv AEK-a u onoj po svemu zatrovanoj atmosferi?Papastrumf

Nije stvar što je ispao. Ispadalo se i prije i još će se ispadati. Ali ta nemoć koja se vidjela na njegovom licu kada nam je utakmica počela kliziti iz ruku, njegov prazni pogled dok gleda sa strane kao iz nekog drugog svijeta, potpuno paraliziran i nesposoban da nešto napravi , to ću uvijek pamtiti.
  • Praskaton
    4.8k
    Ne znam da je netko imao kondicijski lošije pripremljenu ekipu od Bišćana u zadnjih 20 godina.

Al s obzirom kakva se imena spominju među navijačima bolje nismo ni zaslužili.
    Pa jebote ljudi dali bi 5mil za Jagušića a nebi za trenera.
    Ne idemo opet nego hnl ime.Strašno
  • Droljo
    23.4k
    Boban ovo boban ono. Pa jebemu mater jel boban jedini operativac u tom klubu!? Jel postoji neki tim stručljaka koji zajedno odlučuje o takvim, krucijalnim, pitanjima? Pa nije zvone mamić valjda u pm. Ak sam on odlučuje u svemu nismo se milimetra pomakli kao klub. Razjebali ste me
  • masacusec
    6.9k
    Ljudi su očito naviknuli na autokratski oblik vladavine i jednoumlje u našem klubu pa i dalje misle da su sve odluke produkt isključivo jednog mozga.
  • Jurki
    20.9k
    upravo to.
    Kad se o Biscanu govori kao NE treneru za Dinamo, kontra argument je to da su ljudi/pojedinci protiv njega jer je on bio prvoborac za demokratski Dinamo.
    Ne decki, ja gledam trenera Biscana kao trenera, a ne kao aktivista u borbi za demokratski klub.
    Te dvije stvari treba gledati kao dvije zasebne kategorije.

Zapravo je pitanje, da nam je na pocetku pretprosle sezone bio trener Pero Peric i da je imal iste postavke/rezultate ko Biscan...dal bi ga se zazivalo nazad?
  • Mlađi referent
    14.9k
    Inače, ja stvarno ne znam što ljudi imaju toliko protiv Bišćana? Niti ga zagovaram, niti ga ne zagovaram, ali što je točno njegov krimen?Papastrumf

Mislim da je ovo vrlo jednostavno

1. Sigurno mu neki zamjeraju “4 kapetana”

2. Drugi mu zamjeraju činjenicu da mu je zadnji ozbiljan i značajan klupski stint bio 2019. godine.
    Nakon toga ide izbornička pozicija, značajno drukčija od klupske trenerske pozicije, gdje je rezultatski sasvim dobro, odveo nas na dva Eura i otišao rekao bih, u idealno vrijeme jer je kriza taman krenula. On nakon proljeća 2022., kad su mu dionice krenule dolje onim kiksevima i na kraju više sretnog nego spretnog prolaska kvalifikacija, nikad više nije ušao u bull market.

Period u Dinamu, stvarno žali Bože, grozan nogomet, grozne reakcije - rezultati i toliko ne jer nije stigao kiksat koliko ga je Šimić ekspresno torpedirao. Ako je kao igrač fajter, kao trener je čajanka.

Neozbiljan odlazak u Al Shabab gdje trenere mijenjaju kvartalno i onda Katar, gdje čak i ima nešto solidno iza sebe ostavljeno, ali realno, je li to kvalifikacija za Dinamo?

Nije on više mlad trener, a karijeru nije izgradio da u ovom trenu ima reference za vratit se na klupu. A previše smo ih s klimavim referencama dovodili u kratko vrijeme.
  • Brusa
    3.7k
    Toliko hvaljeni Jakir je primio 5 komada u Solunu.
    Beli ima svojih mana, ali je sasvim solidan trener
    Papastrumf

I da se nadovežem.
    Da, hvali se Jakir jer su ovi poslije njega (i Bišćan prije njega) bili trenerski bezveznjaci, a on je solidan trener koji nam je donio dvostruku krunu. I svojim angažmanima poslije pokazuje da je solidan trener. Nitko ne misli da je on trenerski vrh, al za ove poslije njega je Trenerčina.
  • Jurki
    20.9k
    Sigurno mu neki zamjeraju “4 kapetana”Mlađi referent

Svaki normalan covjek to nece zamjeriti. Jer se tu nema kaj zamjeriti.

Biscan je Dinamovac, ali trenerski je na razini Kove. Dal se to nekom svidjelo ili ne, ali to su cinjenice.
    Bmk za krvna zrnca, pripadnost necemu.. treba gledati cisto trenerske kvalitete koje Biscan po svemu sudeci nema.
  • masacusec
    6.9k
    Unatoč činjenici kaj je bio dio naše borbe, Bišćan se nije dokazao kao trener (a kamoli kao naš trener), stoga ne vidim opravdani razlog njegovog ponovnog izbora. Bjelica se vratio na konto vrhunskog prvog mandata. Bišćanov "prvi" mandat kod nas bio je zakurac.
  • Mlađi referent
    14.9k
    Svaki normalan covjek to nece zamjeriti. Jer se tu nema kaj zamjeriti.Jurki

Drugi par cipela, ali mnogi mu zamjeraju.
  • Markelo
    3.6k
    Eto Igor Bišćan se jadan nije snašao ni u Zagrebu a ni u Ateni protiv Aek-a. Nisu mu bili naklonjeni ni neki ljudi u klubu a di onda on završava nakon Dinama? U Saudijskoj Arabiji i Katru i to bez nekih zapaženih rezultata. Možda je do pritiska svega što se onda događalo u Dinamu i oko Dinama a možda je i do njegove trenerske limitiranosti
  • Blueshadow86
    4.7k
    Ne smatram da se treba voditi takvom logikom nego sam već sit njegovih spominjanja zadnjih mjeseci, a da za to ne postoji nikakvo pokriće na osnovu njegovih rezultata. Spominjalo ga se kao nekakvog baju, facu, a ja sam vidio u 2. poluvremenu (1.nisam gledao) da stoji poput snjegovića pokraj i ispred klupe, blago telećeg pogleda, koji samo čeka da agonija po njega i njegovu ekipu završi. Naravno da se ne ne gleda, ne sudi i ne bira na osnovu jedne utakmice je li on za trenera ili nije, to valjda obojica shvaćamo da je neozbiljno.

Što se Bišćana tiče, već je sve viđeno u njegovom prvom mandatu. Ne smatram da je loš trener, ali ga ne smatram kapacitetom za trenera Dinama, pogotovo gledajući širu sliku kako je vodio ekipu, kako je igrala, zamjene kakve je radio, odnosno, nije radio, a o njegovim gestama, mimikama i telećem pogledu je uopće nepotrebno i razglabati. Ne bi više volio gledati te prizore. Kao što rekoh, muka mi bude.
    Ne znam je li on uopće želja Bobana ili nije, rasprava valjda tako prirodno krene kada ovdje netko spomene neko ime pa se proteže i proteže... Kao i sada s Bišćanom.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.