• vjeko1701
    21.3k
    Zadnje upozorenje za namjerna paljenja tema ovakvim izjavama koje znaš da će izazvati reakcije i za ton prema drugim forumašima kojima stalno ubacuješ svašta u odgovore. Smiri se a ako imaš frustracije, izbacuj ih negdje drugdje.
  • mrgud
    640
    Kaže Kova jednu,dvije doselekcije.Kažem ja sa kojom lovom,ili će Boban ostaviti spaljenu zemlju iza sebe
  • Chempers
    1.1k

Jel ti imaš problem sa shvaćanjem realnosti ili šta? Ako se ti ne slažeš da je ovaj nogomet spomenute razine to ne znači da je moje viđenje stvari ikakvo paljenje nego moja procjena, kako što je tvoja očito suprotna. A ta osobna prozivanja si sačuvaj za nekog drugog, predugo se ti obraćaš drugima arogantno sa te svoje pozicijice pa na svaki uzvrat prijetis i šalješ nekakva upozorenja.
  • hardek
    7.8k
    Kaže Kova jednu,dvije doselekcije.Kažem ja sa kojom lovom,ili će Boban ostaviti spaljenu zemlju iza sebemrgud

Ovoj ekipi doslovno treba trener, Livaković i možda jedno krilo. S tim da se mene pita riješio bi se 3,4 igrača čisto iz razloga što ih imamo previše pogotovo u veznom redu što onda dovodi do nezadovoljstva jer nema minuta za sve.

Apsolutno ključno mora biti da jedan od dvojica Stojković ili Vidović uvijek mora biti na terenu i to u sredini.
  • vjeko1701
    21.3k
    I sad bi ti ja trebao kaj? Usporediti ekipe koje su jedva prošle irskog predstavnika, ispale od albanskog, izgubile od armenskog, remizirale sa gibraltarskim i u 4 direktne utakmice protiv nas imaju navučen 1 bod sa nama?

Uopće komentirati ton posta i provokativan način na koji je napisan dan nakon još jednog bolnog europskog poraza? Al ne, nije namjerno izazivanje reakcije na dinamovom forumu, dan nakon tako nečeg posprdno napisati da "Betis rutinski rješava ekipe ranga Rijeke i Hajduka".

I nije prvi put. Već si upozoravan za takve postove nebrojeno puta. Samo ja sam ti u zadnjih par mjeseci dao 4-5 upozorenja za tvoj način komunikacije. Jasna i očita namjera u nabrijanoj situaciji dodatno podizati tenzije, izazivati reakcije drugih za koje znaš da će doći. Iz čega? Vlastite frustracije? Potrebe da ti drugi nešto odgovore?
  • striko
    2.9k
    Šta si sve povezao dao bi ti forum Oscara da postoji.
  • zagrebackidinamo
    76
    ipak, najnevjerojatnije je da oni drkaju na 2. pol.

kao, bili smo dobri, zamjene donijele živost.

baš ništa, ali baš ni milimetar toga nisu zaslužni ni igrači ni trener, nitko, osim Betisa, koji je stao igrati.
  • Peškaman
    8.3k
    Opravdanja,ludom radovanja.
    Koliko se počinju spuštati kriteriji uspješne sezone,za koju godinu ćemo biti zadovoljni i kupom...
  • Blueshadow86
    4.7k
    ipak, najnevjerojatnije je da oni drkaju na 2. pol.

kao, bili smo dobri, zamjene donijele živost.

baš ništa, ali baš ni milimetar toga nisu zaslužni ni igrači ni trener, nitko, osim Betisa, koji je stao igrati.
    zagrebackidinamo

Da, takve izjave su mi inače najjače. Najbolje da pišemo UEFA-i da se samo 2. poluvrijeme priznaje.
  • Mr Anderson
    15.6k
    Gale, Varela, Kule, Zajc i Vidović mogu reći da su dobili Betisa 1:0.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet