• Netkos
    24

Prema njihovim zamislima domaći ultrasi nisu na istoku već na jugu. Ultrasi su gotovo uvijek na tribinama iza golova. Ovdje je problem što boysi žele na istok jer je jug premali.
  • shameless86
    1.2k
    ako sam dobro vidio krajickom oka,imamo prvi stup na istoku
  • Bosskovitz
    19.8k

Nepotrebno dižeš tenzije tim tonom. Ne, naravno da nije logičnije staviti dvije ultras ekipe jednu do druge, ali pitao si "zašto se svako malo pojavi info o tome" kao da se radi o nekoj lažnoj vijesti i glasini, a u stvarnosti - osim ako nije došlo do nekih promjena u projektu - bit će upravo tako. Pretpostavljam da postoji nešto zbog čega ih je jednostavnije dovesti iz Adžijine na istočni nego na zapadni dio sjeverne tribine i da je procijenjeno kako je to manji rizik nego nešto drugo.

Bit će to jedno sasvim novo iskustvo za sve nas. Na svakoj utakmici, iako će jedini potencijalni problem biti dva do tri derbija godišnje. To je svega 10-ak utakmica u periodu očekivanog trajanja našeg korištenja Kranjče.
  • Twisted1
    1k
    Netko je već bio pitao, a i bilo je spomenuto, jel se zna kaj ide sljedeće, koja tribina kad dovrše sjever?Liks90

Istok
  • kajsitilud
    1.4k
    tako je. Vidi se na slici desno, prvi stup je postavljen prema sjeveru.

IMG-5763.jpg

Sori na kvaliteti, prljava su stakla na vrhu hoto zgrade, a moram od tamo slikat jer se vise ne vidi iz mog ureda zbog ostalih zgrada :lol: vidi se samo sjeverna tribina.
  • Droljo
    23.3k
    Popni se na zgradu
  • criticus
    5.4k
    Popni se na zgraduDroljo

samo je nemoj zapalit!
  • prefontaine
    5.6k
    prljava su stakla na vrhu hoto zgradekajsitilud

očisti prozore pa onda fotkaj
    giphy.gif
  • nemapredaje
    6.6k
    Zašto je uopće potegnuta teza da će jug biti premal za BBB?

Pa kada se gleda sjever, u samom kopu mislim da nema više od 1500 ljudi. Ekipa koja je na stranama ionako nije hardcore navijačka i veliki dio utakmice uopće ne navija. A i ako će htjeti ful navijati na novom stadionu mogu si uzeti karte na jugozapadu/jugoistoku i biti uz BBB. Isto tako lakše je animirati ljude na manjoj tribini, također lakše je i za raditi koreografije. Možda sam u krivu, ali imam dojam da puno ljudi koji su trenutno na sjeveru neće ići na tribinu gdje će biti BBB i da će na kraju jug biti čisto dovoljan.

Jedina negativna strana manje tribine je priprema novih generacija za preseljenje na Maksimir na puno veću tribinu i tu bi se nakon kranjčevićeve mogao dogoditi problem gdje će biti teško ponovno napuniti sjever i onda shvaćam inzistiranje na istoku.
  • Bruh
    1.2k
    krov i normalnija distribucija zvuka a ne deranje u oblačno nebo će dić atmosferu na razinu playoffa FD u Ciboni... Ima smisla jer će se lakše aktivirat ljudi neg sad di pol tribine zna bit van ritma
  • M77
    479
    Osobno, također mogu zamisliti da grupa funkcionira na južnoj tribini koja bi trebala imati 1800+ mjesta (ako se ne varam). Što se tiče odgajanja novih generacija, smatram da nekolicina koja neće uspjeti doći do karte za jug, imati će dobru navijačku podlogu i ako se nalazi na južnom dijelu istočne tribine.
  • Papastrumf
    20.4k
    Zašto onda uopće radimo stadion za 30-35.000 kad trenutno imamo prosjek od cca 11k?
  • NitkoBitan
    33.7k
    "Dovoljan je jug od 1800-2000 mjesta za BBB."

"Na novom Maksimiru je potreban sjever stajanje kapaciteta 7-8 tisuca mjesta."

Ne nije dovoljan jug na Kranjci za BBB. Brojka u kopu i na manjim tekmama na Maksimiru prelazi tu brojku. Kad se pogleda interes za derbije i europske nije ni istok Kranjce dovoljan.

Za atmosferu i ambijent za novoj Kranjci je najbolje da se da istok BBBima i da ih/nas dode sto je vise moguce. Jbg, neki kibici ce trebat pregrist svoj ponos i gledat tekmu na tribini iza gola. Nije smak svijeta...

Samo me zanima politika cijena ulaznica jer su tribine uz liniju skuplje od onih iza gola, a grupe imaju jeftinije cijene.
  • kadsemasazatalasa
    254

Brojka definitivno prelazi 1800-2000, međutim upitno je je li bi tu brojku prelazila da je Istok u funkciji. Znam gro ekipe, a i ja sam među njima, da bih bio na Istoku, ne na Sjeveru, da je Istok otvoren.

Dao Bog da bude jednog dana 4000-5000 standardno na Sjeveru da me se pogrešno ne shvati.
  • scooniepenn
    6k

Ako su Boysi tražili istok nemam ništa protiv, ali to onda sigurno neće biti najjeftinija tribina, već druga najskuplja kako je na svakom stadionu na svijetu.
    Ovaj dio što se tiče spominjanja blizine Boysa i Torcide će se riješiti mrežama i pleksijem kao na Opus Areni pa se neće događati ona sramota kao na Maksimiru u subotu. Uz to imaš ugovor kao što radi NK Osijek za svaku utakmicu s gostujućim klubom pa ide nakon utakmice u ponedjeljak faktura za svu potencijalnu štetu.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet