Efes Pilsen
Crni86
Sajla
Mene zanima kako će opravdati penal za Rijeku — Svi na Sjever
Medvedgrad
ono u što bih se mogao kladiti je da u analizi suđenja neće biti situacije na Bakraru iz 8. minute, da se neće komentirati ništa u vezi Rebića ili bilo kojeg od nedosuđenih kartona koji bi izbacili nekog od igrača hajduka s terena. — Sajla
Mazalo
db-izbjeglica
Tvrdica McTvrdi
Lihtmašinac
ako nije očita greška, sa jasnim dokazom - VAR ga nema što zvati. — db-izbjeglica
ElDorado
FazeN
Ja sam pogledao ovaj video od FazeN i moram jedno reci kao bivsi sudac u nizim ligama.
Znaci postavljanje Kolarica kod igre, tih svih prekrsaja i svega je vrhunsko. On stoji doslovno na par metara uvijek od mjesta događanja tako da ne prolazi da nije nešto vidio. Ovo je sve očita namjera, on je sve vidio od prvog faula odnosno nesuđenog povlačenja na DDB do zadnje minute. Dosao je sa namjerom da ovako sudi i to je odradio, smrdljivac — Mazalo

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.