• Efes Pilsen
    14.1k
    Mi smo svakako osteceni za igraca vise u toj situaciji. Ono gazenje ne moze ne bit zuti.
  • Crni86
    18k
    mi smo osteceni 40 minuta prije toga kad je vec rebic trebao bit vani radi udaranja misica
  • Sajla
    15.4k
    Mene zanima kako će opravdati penal za RijekuSvi na Sjever

jednostavno. bacit će se Ivana Vukančića pod autobus i reći da je neobjašnjivo da se oglušio na sugestiju VARa i nevjerojatno kako nije ni na ponovljenoj snimci vidio što se ustvari (nije) dogodilo, a možda i Mišković iskoristi što mu to savršeno pada na volej da opali nešto u stilu kako to Rijeci ne treba, da mu je jako žao što se pogriješilo u njihovu korist ili neku sličnu bljuvotinu u kojoj će izigravati mučenika. Vukančić na hlađenje (jer tko je on uopće, jučer je počeo suditi i lako ga se baci u smeće i zamijeni sljedećim), sudačka organizacija trenira strogoću na najslabijima, nastavi dalje po istom modelu.

ono u što bih se mogao kladiti je da u analizi suđenja neće biti situacije na Bakraru iz 8. minute, da se neće komentirati ništa u vezi Rebića ili bilo kojeg od nedosuđenih kartona koji bi izbacili nekog od igrača hajduka s terena. za Mikića će se pričati o nedovoljnom intenzitetu, za Bennacera da je bio prekršaj i uvjeravati nas da je to očito iz ponovljene satelitske snimke i da se zato VAR imao pravo uključiti. i pojeo tovar magare, da se tak kanibalski izrazim.
  • Svi na Sjever
    3.3k
    Rebić može samo u Hnl-u završit utakmicu na terenu.
  • Crni86
    18k
    kako kad se analizirao zuti karton torrenteu protiv gorice prosle sezone :smile:
  • Medvedgrad
    776
    ono u što bih se mogao kladiti je da u analizi suđenja neće biti situacije na Bakraru iz 8. minute, da se neće komentirati ništa u vezi Rebića ili bilo kojeg od nedosuđenih kartona koji bi izbacili nekog od igrača hajduka s terena.Sajla

Za svaku situaciju koju bi oni eventualno izostavili, klub bi onda trebao javno, na društvenim mrežama, zatražiti objašnjenje, uz video svake pojedine izostavljene situacije.
  • Mazalo
    426
    Ja sam pogledao ovaj video od FazeN i moram jedno reci kao bivsi sudac u nizim ligama.
    Znaci postavljanje Kolarica kod igre, tih svih prekrsaja i svega je vrhunsko. On stoji doslovno na par metara uvijek od mjesta događanja tako da ne prolazi da nije nešto vidio. Ovo je sve očita namjera, on je sve vidio od prvog faula odnosno nesuđenog povlačenja na DDB do zadnje minute. Dosao je sa namjerom da ovako sudi i to je odradio, smrdljivac!

Zbog ovakvih stvari gdje se sudi po naredbama sam i odustao od suđenja, gadljive stvari se događaju u pozadini!!
  • db-izbjeglica
    19.5k
    pa meni je na ovoj utakmici nemjerljivo više zakazao VAR nego kolarić! barem što se tiče ključnih odluka.

on je na terenu nešto dosudio, ako nije očita greška, sa jasnim dokazom - VAR ga nema što zvati.
    čim VAR pozove, u većini slučajeva će ići promjena odluke, pritisak, premišljanje, čista psihologija.

tak da ono... bebek, a ne kolarić!
  • Tvrdica McTvrdi
    3.7k

U konačnici svaku presudu donosi glavni sudac na terenu (Tovarić). Tako da taj argument VAR ga je sjebo ne stoji
  • Lihtmašinac
    718
    ako nije očita greška, sa jasnim dokazom - VAR ga nema što zvati.db-izbjeglica

I to je to. Tu prestaje sva rasprava. Ili počinje, ovisi kako se gleda...

(To bi značilo: Sa zviždukom suca u situacijama gdje nema jasnog dokaza za očitu grešku trebala bi - barem u konkretnom slučaju ovog derbija - prestati rasprava o stvarima na terenu. Jer je Kolarić zapravo dvaput ispravno fućkao. A s javljanjem VAR-a bez dokaza o očiglednoj grešci - što je bio slučaj kod Beljinog gola i penala na Mikiću - počinje rasprava o manipulaciji i očevidnim utjecajima izvana.)
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.