• Dadox
    1.5k
    Samo je dovoljno vidjeti “ kontakt” Benacera kod poništenog gola.Usporedit ga sa drugih 100 kontakata na tekmi koji nisu suđeni…
  • Gemišt86
    480

Mislim da cak ne moze ako je u pitanju drugi zuti. Ako je u pitanju drugi zuti onda mora odmah prekinuti igru i pokazati ga i iskljucit igraca. Cak u stilu nema niti pustanja prednosti da je na centru bio faul, utakmica se zaustavlja i ide drugi zuti. Za sve prve zute moze "pokazati prednost" i naknadno dati zuti karton.
  • The Undertaker
    9.9k
    Ne da može već i mora (treba).
    Ako je drugi žuti onda isto treba pustiti prednost ali samo ako je izgledna prilika.
  • marcio amoroso
    51.3k
    Stručni komentatori ne poznaju PNI.
    Ma glupo uopće komentirati. Svakome tko ima iole zdrave oči je sve bilo jasno nakon prve minute i nesuđenog faula na Belji. Sve bilo jasno kao dan. Kao što je netko napisao dobro smo izvukli i bod.
  • Zagi
    17.7k
    Kaj ste se nadali da će popljuvati svoje? Biti realni, objektivni?

Ne znate vi kak sekte funkcioniraju...
  • badjibadara
    9.7k
    Kad malo odvrtim film unatrag, i ono krvničko, namjerno lomljenje Hoxhe u Gorici izvrsno se uklapa u scenarij, iz milijun i jednog razloga, pogotovo što mu se na kraju, na žalost odbila lopta…
  • NORTE
    24.9k
    namjerno lomljenje Hoxhe u Goricibadjibadara

U tijeku je sustavna misija kako gubu održati u igri za titulu.
    Sudionici HnsŽV, ligaška televizija i ostali mediji.

Ružni, prljavi i zli.
    A to su i javno najavili.
  • Sajla
    20.9k
    Ružni, prljavi i zli.
    A to su i javno najavili.
    NORTE

i to su izabrali na svojim izborima. mogu oni nama sljedećih 100 godina nabijati na nos Canjuge, Tuđmane, Mamiće i ne znam koga - nitko od njih nije imao podršku i legitimitet izbora. mafijaški odvjetnik ju ima, a hajdukov navijač stoji iza ružnog, prljavog i zlog puta, hajdukov navijač želi pljačku, nepoštenje i krađu, hajdukov navijač želi da njihovi igrači nekažnjeno lome protivnike, želi pobjede iz krivo dosuđenog penala, želi smiješna isključenja protivnika. hajdukov navijač jučer šalje poruke u kojima piše kako mu je žao što nismo jučer izgubili, da i mi osjetimo bol koju je on osjećao prije 10 ili 15 godina. jer njihovo gorivo je mržnja, za ogromnu većinu.
    imao sam do jučer neke iluzije u vezi nekih ljudi koje znam, ali izgubio sam ih. spremni su posvađati se s prijateljima, izgubiti obraz. oni će napuniti stadion da bi gledali krađu i pljeskati joj, naš je bio prazan. njih ne zanima sport, poštenje, nadmetanje. samo da je jednom slaviti na rivi, pa makar nakon toga razbili sva ogledala u kući jer se u njih ne bi mogli pogledati. hajdukov navijač je tragičan lik i olupina čovjeka.
  • Xpert1992
    628

Nazalost si u pravu. Citajuci ovu tvoju istinu, moram priznat da sam malo umro iznutra jer je cinjenica da su takvi.
  • jakov1
    1.6k
    Utjecaj Hajduka na hrvatski nogomet, slikovito.
    IMG-4332.jpg
  • Carrasco
    7.2k
    Komentari tovara apsolutno isti kao i prije 4 godine ispod ove objave nakon slične krađe.

https://www.facebook.com/share/p/16fWHct7EA/
  • KtcGoat
    5.9k
    Fruk potpisao za Baru
  • pešća
    1.5k
    Naći će Bara nešto kad već Miško ne može i prodat će robu sa greškom koja je pred najbolje igračke godine zapela u hrvatskoj nogometnoj ligi.
  • miro
    9k
    Roba s greškom, Toni Fruk? Zbilja? Meni bi bilo drago da se takvu "robu s greškom" usmjeri prema Maksimiru
  • ElDorado
    11.4k
    Ma nek ga proda boli me kuki
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.