• Dadox
    1.2k
    Samo je dovoljno vidjeti “ kontakt” Benacera kod poništenog gola.Usporedit ga sa drugih 100 kontakata na tekmi koji nisu suđeni…
  • Gemišt86
    256

Mislim da cak ne moze ako je u pitanju drugi zuti. Ako je u pitanju drugi zuti onda mora odmah prekinuti igru i pokazati ga i iskljucit igraca. Cak u stilu nema niti pustanja prednosti da je na centru bio faul, utakmica se zaustavlja i ide drugi zuti. Za sve prve zute moze "pokazati prednost" i naknadno dati zuti karton.
  • The Undertaker
    9.3k
    Ne da može već i mora (treba).
    Ako je drugi žuti onda isto treba pustiti prednost ali samo ako je izgledna prilika.
  • marcio amoroso
    47.5k
    Stručni komentatori ne poznaju PNI.
    Ma glupo uopće komentirati. Svakome tko ima iole zdrave oči je sve bilo jasno nakon prve minute i nesuđenog faula na Belji. Sve bilo jasno kao dan. Kao što je netko napisao dobro smo izvukli i bod.
  • Zagi
    13.4k
    Kaj ste se nadali da će popljuvati svoje? Biti realni, objektivni?

Ne znate vi kak sekte funkcioniraju...
  • badjibadara
    8.1k
    Kad malo odvrtim film unatrag, i ono krvničko, namjerno lomljenje Hoxhe u Gorici izvrsno se uklapa u scenarij, iz milijun i jednog razloga, pogotovo što mu se na kraju, na žalost odbila lopta…
  • NORTE
    21.4k
    namjerno lomljenje Hoxhe u Goricibadjibadara

U tijeku je sustavna misija kako gubu održati u igri za titulu.
    Sudionici HnsŽV, ligaška televizija i ostali mediji.

Ružni, prljavi i zli.
    A to su i javno najavili.
  • Sajla
    15.4k
    Ružni, prljavi i zli.
    A to su i javno najavili.
    NORTE

i to su izabrali na svojim izborima. mogu oni nama sljedećih 100 godina nabijati na nos Canjuge, Tuđmane, Mamiće i ne znam koga - nitko od njih nije imao podršku i legitimitet izbora. mafijaški odvjetnik ju ima, a hajdukov navijač stoji iza ružnog, prljavog i zlog puta, hajdukov navijač želi pljačku, nepoštenje i krađu, hajdukov navijač želi da njihovi igrači nekažnjeno lome protivnike, želi pobjede iz krivo dosuđenog penala, želi smiješna isključenja protivnika. hajdukov navijač jučer šalje poruke u kojima piše kako mu je žao što nismo jučer izgubili, da i mi osjetimo bol koju je on osjećao prije 10 ili 15 godina. jer njihovo gorivo je mržnja, za ogromnu većinu.
    imao sam do jučer neke iluzije u vezi nekih ljudi koje znam, ali izgubio sam ih. spremni su posvađati se s prijateljima, izgubiti obraz. oni će napuniti stadion da bi gledali krađu i pljeskati joj, naš je bio prazan. njih ne zanima sport, poštenje, nadmetanje. samo da je jednom slaviti na rivi, pa makar nakon toga razbili sva ogledala u kući jer se u njih ne bi mogli pogledati. hajdukov navijač je tragičan lik i olupina čovjeka.
  • Xpert1992
    247

Nazalost si u pravu. Citajuci ovu tvoju istinu, moram priznat da sam malo umro iznutra jer je cinjenica da su takvi.
  • jakov1
    1.3k
    Utjecaj Hajduka na hrvatski nogomet, slikovito.
    IMG-4332.jpg
  • Carrasco
    6.7k
    Komentari tovara apsolutno isti kao i prije 4 godine ispod ove objave nakon slične krađe.

https://www.facebook.com/share/p/16fWHct7EA/
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube