• Tvrdica McTvrdi
    3.7k

Uopće nije. Izdvojene su situacije kaj su direktna šteta (penali, poništen gol), a ostalo su u pitanju nedosljedan kriterij žutih kartona. I cijeli uradak pričamo o jednoj jedinoj utakmici. Da sad svaku utakmicu izbacuje nešto ovako složio bih se da to već onda postaje Crne kese đir, ali ovo je konkretan derbi i sramotno je čega smo bili svjedoci.
  • The Undertaker
    9.3k
    "Problem" ovakvih klipova je što su, kao prvo, selektivni (samo situacije koje potpomažu narativ), kao drugo, predočene su i situacije koje su ispravno dosuđene, koje su siva zona i koje su krivo dosuđene a sve se tretiraju jednako i, treće, u nekim situacijama se pokazuje nepoznavanje PNI.

Generalno, nema prevelike koristi osim paljenja mase. Čak su, u smislu potrage za pravdom, i kontraproduktivne jer miču fokus sa namjernih grešaka.

Prema Jeličiću odnosno Skomini, sve tri ključne odluke su, nakon intervencije VARa, donesene ispravno. I što sad? Znate bolje od Skomine?
  • Crni86
    18k
    Prema Jeličiću odnosno SkominiThe Undertaker

Meni je Colina javio da su sve tri pogresne.

A ceferin mi je reko da je pola pola.

Te fore rekla kazala su prejake. Kaj Skominu nisu uzeli da dode i to sam kaze? A Jelicic je samo pokazao koliko je jadan sa tom izjavom i na kraju ne profesionalan. Platite covjeku da dode dat misljenje, a ne da njega Jelicic zove pa prenosi tko zna sta…. I iscenira njegove rijeci., shvati ih kako zeli itd. A jos su gluplji oni koji se na to pozivaju
  • The Undertaker
    9.3k
    Meni je, recimo, puno veća greška nesuđenje prekršaja potezanja Belje na početku utakmice. To je obećavajuća prilika i ako sudi prekršaj onda (mislim) Mlačiću mora dati žuti karton i opteretiti ga čitavu utakmicu. Kolarić prekršaj vidi i svjesno ga ignorira kalkulirajući o kasnijim mogućim posljedicama. Tu je odmah bilo jasno kamo sve vodi.
  • Efes Pilsen
    14.1k
    I to se dogada cesto, a prvi karton dobije Beljo kad vrati.
  • NKDZ86
    6.7k
    i šta sad, pravit ćemo se da se nije dogodila najveća pljačka na maksimiru unazad 20 godina od strane hrvatskih sudaca??
    doslovno su uništili utakmicu, sudac je trebao imati hajdukov dres ispod, a ne ovako ko zadnji šupak sudit poskrivečki.
  • Crni86
    18k
    i sarliji isto tako za potezanje belje kad se beljo ubacio ispred njega i proso kao brzi vlak, i raciju kad ga je beljo okrenuo i ovaj ga primio s dve ruke i nije pustao

Sva tri stopera su trebala igrat opterecena zutim kartonom od 10 minute i tu se mijenja cijela utakmica.

Al eto to su te sitnice, poanta je da se njima oprostilo xy zutih i dozvolilo im se da konstntno na nepravilan nacin razbijaju igru. Rebic ciscenje mikica npr. Prvih 15-20 minuta njima je pola prve ekipe trebalo imat zute….
  • marcio amoroso
    47.5k
    Meni je, recimo, puno veća greška nesuđenje prekršaja potezanja Belje na početku utakmice. To je obećavajuća prilika i ako sudi prekršaj onda (mislim) Mlačiću mora dati žuti karton i opteretiti ga čitavu utakmicu. Kolarić prekršaj vidi i svjesno ga ignorira kalkulirajući o kasnijim mogućim posljedicama. Tu je odmah bilo jasno kamo sve vodi.The Undertaker

Ovo je nažalost, ponavljam nažalost takva liga gdje je jedini lijek nakon tog nesuđenog faula okružiti Kolarića, možda pokupiti i dva žuta, ali mu dati do znanja da to neće proći. Mi smo na taj nesuđeni faul jednostavno šutjeli. Tu dolazi do izraza Mišić koji je odličan igrač i koji je čak agresivan prema protivniku, ali nema tu žicu da zaštiti svoju momčad kada je potrebno.
  • Masto
    532
    Da nije bilo poništenog gola dinama zbog starta na siguru ni ja mikicu ne bi sviro penal
    Kolaric se zezno i time pokazao da jednostavno nije za teže utakmice i to je to
  • Droljo
    23.3k
    čmarosmradTvrdica McTvrdi

Kae to?
  • Blueshadow86
    4.7k
    Prema Jeličiću odnosno Skomini, sve tri ključne odluke su, nakon intervencije VARa, donesene ispravno. I što sad? Znate bolje od Skomine?The Undertaker

:lol: :lol: :lol: Koji si ti komedijaš.
  • The Undertaker
    9.3k
    Teško je biti pametan u tom trenutku. Nama ne odgovara da utakmica ide u kaos i divlje vode jer smo bolji. Realno, usprkos Kolariću, mi smo trebali utakmicu dobiti tako da ne mogu kriviti igrače za ništa.
    Vjerovatno je i Mišić nakon Rijeke pod ručnom kočnicom.
  • Crni86
    18k
    Inace stranica HNL koju na fejsu prati dosta ljudi podijelila Fazeov video.
  • Droljo
    23.3k

Kad dobiješ vuka?
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.