• Crni86
    18k
    @FazeN unisti ih. Sve drustvene stranice koje vole dinamo i 2% na ovo ne smiju sutjet.

Klub ne mora radit pritisak direktno ukoliko se to odradi za njega. Ovi dole su nazalost postali najbolji primjer toga… Balkan Deda kolko ga svi skup prezirali je danas fino spustio tovarima i odlicno poentirao oko situacije bakrar, benaccer i mikic. Pa ako koze jedan takav lik, ne vidim zasto sve dinamove stranice ne vriste o ovoj kradi.

Znaci svi koji imate bilo kakvu fan stranicu krenite bombardirat sa time. Nesmijemo sutjet.
  • Gemišt86
    256

Zebec i ne znam ko jos s njim
  • Crni86
    18k
    https://streamable.com/12t1pc

Jucerasnji penal za rijeku. Po meni puno slabija situacija neg na mikicu - sudac ne sudi nista i var ga zove da je to potecijalni penal…. I na kraju penal

Bit ce zaninljivo cut sta ce rec komisija jer su situacije identicne, ako oba dvije budu branili imamo evidentni dokaz da rade budale od nas
  • nwankwo646
    956
    Tek sad ovo pogledah, nevjerojatno!! Ode zovu da svira penal, a jučer zovu da poništi penal, lakrdija!
  • DerHerrKool
    227

Briga je nas tu kaj moramo čitat ta tvoja lažna moraliziranja. Prodaješ neke šatro uzvišene stavove, a minuta pretrage tvojih postova otkriva sve kaj je potrebno za znat o tebi i "tvojim" mišljenjima.
  • FazeN
    4.3k
    Nadam se da nisam nešto propustio ili zeznuo pošto sam radio na mobitelu videozapis jer nisam doma, a bilo je bitno da se izbaci danas i prije sudačke analize sutra.
    Po meni je ovo sramota i najveći skandal koji sam vidio na našim terenima, ma i šire.
    Kolarić pardon Tovarić i VAR ekipa su odlučili uništiti Dinamo.

• NVKOD
    9k
    S obzirom da neke stvari nisam vidio na tribini, nakon ovog videa još sam bjesniji. Maskar! Toliko pogrešaka, očitih faulova i manjka žutih kartona, nepriznatih golova i penala... Rebić je dvaput trebao biti isključen! Nisam ni vidio da je Raci složio Belju kao metar drva unutar 16 metara, naravno da nije ništa bilo. A to je samo vrh sante leda što se sve izdogađalo...

Tolika prljava igra od strane tovara, a to znači samo jedno: NEMOĆ! Guba tovarska prokleta.

Organizirana krađa od cijele sudačke postave, uključujući i kVAR sobu. I onda mi netko govori da trebamo biti tiho, ne "kmečati" na ovakve stvari... jedno je biti gospodin, a drugo naivac misleći da suci "ne znaju". Znaju oni itekako što rade.

@FazeN šalji ovo na sve moguće novine. Ovo ne smije proći ispod radara.

Za kraj samo jedno...
    unnamed.jpg
  • Odani Zgd
    1.1k
    Jednostavno bolesno.Neregularno suđenje.Ovaj masakar da je se dogodio na Poljudu,danas bi vrištali svi medij.Inzistirat na stranim sucima jer ovo je teška sramota od suđenja.Pohvala za video,top!!
  • Crni86
    18k
    odlican video.

Bilo je jos situacija, al mogo bi napravit video od sat vremena kad bi iso sve stavljat.

Al ovaj faul na vinlofu…. Sto ga vise gledam izgleda mi sve gore i brutalnije.. znaci ovo je zasluzilo cisti crveni karton….Da nitko ovom mesaru sarliji ne moze stat na kraj, pa to meni nije jasno
  • Boycie
    3.7k
    Eto tocno kako sam i rekao, magare je zadnjom recenicom zakljucilo nema repova, da nije bilo var-a dinamo bi dobio utakmicu. O situaciji 8min i ostalom ni rijeci. Tresla se brda...
  • Jurki
    20.7k
    Kaj reci na to sve, da se covjek ne raspizdi?
    nakon pogledanog videa.. bjesniji sam nego jucer.

Kolaricu smece pokvareno tovarsko.
  • Mihael2305
    928
    Svaka čast na videu @FazeN, što više ovakvih videa o ovakvim ispadima i rasipanjem greški. Sve ih ponizit i suspendirat!

Koja gamad Tovarić, suspendirat ga iz cijelog nogometa
  • Crni86
    18k
    Prvi komentar na fejsu ispod ovog videa: 25 godina Zdravka Mamica i vi se usudite komentirat sudenje…

I tak valjda buju 150 godina pisali.
  • sport
    5.4k
    Rebić ne gura Mikića nego ga što je još gore povukao za ruku i zarotirao unazad
  • Derby
    664

Bravo za video. Probaj negdje drugdje uploadati isto jer će ti na youtube brzo skinuti pod izlikom hrt prava.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.