• Crni86
    18k
    Pa i ti nasi novinari, mogu indirektno jako puno pomoc klubu upravo ovakvim tekstovima.
  • Kristijan992
    661
    Bilo bi super kad bismo imali neki mail naših novinara, vjerujem da većina ni nema ove neke snimke kaj je Faze pustio. Neka se čuje da nismo debili da će nas krast konstantno, a mi samo okretati drugi obraz
  • Kepec
    8k
    Za početak svaka čast na videu.
    Mene čak niti ne smeta toliko neki žuti koji je nama dao, a njima ne, faul koji je nama svirao, a njima ne, puštena prednost i ostalo, mislim naravno to su sve stvari koje utječu na igru i bolesno je kakve odluke donosi.

Ono kaj me najviše živcira i kaj mi najviše smeta su ova dva gledanja u var monitor. Prva situacija kod našeg poništenog gola, kao što i u videu piše, ima savršenu kameru gdje se vidi izbliza, ali ne oni mu pokazuju najudaljeniju kameru i on to gleda JEDNOM i zaključi da treba poništiti gol, a doslovno se ništa ne vidi osim kak ovaj pada. Znači zaključak igračima, samo padajte nebitno jel vas protivnički igrač gurnuo, popiknuo ili ste se sami, bitno da padnete. I druga situacija povlačenje Mikića, pokažu mu opet jedan jedini kut i to bez da uspore snimku iz koje izgleda kao čisto simuliranje. To me smeta, kaj on iz jedne snimke i jednog kuta iz kojeg ništa ne vidi svira faul, odnosno ne svira.

Želim da budemo toliko dobri da nikakav Kolarić, Bel i ostali ne utječu na našu igru i rezultat i želim da se uopće ne zamaramo njima. Ja i dalje vjerujem da su nam sudci više loši nego kaj natežu za nekoga, ali mi nije jasno kako se nama ne dosudi neki lagani penal, kako na našoj tekmi ne nestane var kad zabijemo iz zaleđa, kako naš protivnik ne dobije crveni, kako našem protivniku ne ponište golove.
  • sport
    5.4k
    Nije lako biti sudac jer moraš imati dva kriterija,jedan za mesara Šarliju i ostale tovare, a drugi za sve ostale.Ako koji sudac slučajno skrene s puta toVAR sudac mu zapjeva "druže Tito mi ti se kunemo da sa tvoga puta ne skrenemo"
  • badjibadara
    8.1k
    Sa tribine 90% ovoga sa videa nisam vidio, ali rušenje Bakrara na početku mi je bilo pod nosom. Čekaš var provjeru, čisti udarac po nozi i ništa. Jedan članak u novinama i vozi dalje. E sad da vidimo koji će portali naći muda da objave kompilaciju. Ne puno njih, zar ne?
  • serbus
    5.6k
    Podcast zone za komentar derbija samo treba pustiti ovaj video 12min od fazena i to je to...
  • FazeN
    4.3k
    Ono kaj me najviše živcira i kaj mi najviše smeta su ova dva gledanja u var monitor. Prva situacija kod našeg poništenog gola, kao što i u videu piše, ima savršenu kameru gdje se vidi izbliza, ali ne oni mu pokazuju najudaljeniju kameru i on to gleda JEDNOM i zaključi da treba poništiti gol, a doslovno se ništa ne vidi osim kak ovaj pada. Znači zaključak igračima, samo padajte nebitno jel vas protivnički igrač gurnuo, popiknuo ili ste se sami, bitno da padnete. I druga situacija povlačenje Mikića, pokažu mu opet jedan jedini kut i to bez da uspore snimku iz koje izgleda kao čisto simuliranje.Kepec

Upravo to. Ovo je najveći problem.
    Sudci su nam loši pa su loši, i Tovari su većinom pa su Tovari.
    Ali da VAR pokaže da ima drugi kut kamere, pa nit se snimka usporava, nit se gleda drugi kut nit sjecka malo po malo. Sve na full speed i sudi šta sudiš.
    Očaj je VAR.
    Ovo više nije slučajnost.
  • Smotanihaker
    954
    Još samo da si koje nabijanje poslije zvižduka ubacio bilo bi idealno.
  • rioda
    12.1k
    pokažu mu opet jedan jedini kut i to bez da uspore snimkuKepec

Ne bez da uspore snimku, nego je i ubrzaju, bar je moj dojam takav
  • Tvrdica McTvrdi
    3.7k
    Tovariću baš želim da blagdane provede na wc školjki s dizinterijom ili čmarosmradom.
  • Zg123
    3.1k
    Ovaj video je po meni totalno promasen, toliko bezveznih situacija izdvojeno, najbolje da svaki kontakt bude faul, zuti ili crveni karton. Nije da ja sada pokusavam udarati neku kontru ali zvucite ko histericne tovarske babe koje godinama slusamo i sprdamo se s njihovom mitomanijom i seciranjem svakog potencijalnog faula, auta i ne znam ti cega ne. Sto je sljedece? Kukanje jer lopte nisu napumpane?
  • Crni86
    18k
    Strasno koliko ne poznavanja… najcesce se utakmice i usmjeravaju dvostrukim kriterijem u najmanjim stvarima kao sto je ovdje prikazano.

Jedne pustis da udaraju ko majmuni, a drugima sudis svaki dodir. Ista stvar se radila u jugi. Ne treba ti penal, ne treba ti da ne sudis zalede pa nema nikakvih repova ne? Jer upravo kak ti tvrdis zakaj bi raspravljali od 25 malih situacija?

Kako naivno.
  • Filip B
    201
    Cijelo vrijeme tu pokusavas udarat kontru.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.