• NitkoBitan
    33.5k
    Kakvo zazivanje mrtve represije... Nek se pale baklje sve...
  • Kujtim Shalla
    7.7k
    Meni je brutalna činjenica da mi ovdje danima plijeni i rigamo vatru na Kovačevića(ja prvi) momčad kad nas neko nadigra, kad ne pobijedimo a čak kad dobijemo a igra nije onakva kakvu bismo željeli. Svaki put krivim sami sebe ,ne tražimo razloge u tuđem dvorištu ,krivimo suparnike ,sudce ,(do večeras ) mada ima situacija sa kojima se ne slažemo. A ova stoka je uspjela da od jučer gdje smo ih bukvalno razmontirali,razvalili , gdje smo samo zbog sudca oštećeni za dva lista gola i bezbroj prilika ,penal ,ona odbrana Silića glavom Bakraru ,crveni kartoni radi dva žuta oprošteno barem trojici tovara . Oni na sve to zažmire i krivi im sudci što su onoliko produžili. Oni bi još pobijedili i slavili tu istu kao da su prvaci svijeta. Riva bi gorila. Zamisli ti te sklopke koju imaš u glavi. Umjesto da rigaju vatru samo na sebe ,na momčad koja osim što su tukli od prvog tovarićevog zvižduka nisu izašli iz 16 . Da slave taj nezasluženi bod i kažu hvala sudac. Da je bilo 5-0 jučer meni bilo nepravedno
  • Izet Hajrović
    6.3k
    to se vrlo jednostavno riješi postavljanjem mreže ispred gostujuće tribine kao što je na Pampasu.
  • IceMan
    3.8k

Represija?

Na kranjči budu udaljeni samo nekoliko metara, kad idiot baci baklju na nedaj Bože djecu ili nekome ovako s praćkom ili nečim, onda ćemo se pitat za represiju.

Dapače za bakljadu, al ja magaradi ne vjerujem da imaju neki kodeks ili pamet.
  • Zagi
    13.4k
    Stoci je mjesto u toru , ne za stolom.
  • Ijayi Atiemwen
    4.9k
    Kad će iz kluba više zagalamit na suce? Ovaj masakr koji smo jučer doživjeli usred Maksimira je nevjerojatan. Klub treba napraviti pritisak na suce i na njihove najmanje pogreške jer u ovoj polu-regularnoj ligi nema druge.
  • NORTE
    21.4k
    mene cudi da niti jedan medij ne pise u ovoj situaciji?VolimDinamoOo

Jedan od razloga zašto mediji ne pišu o toj situaciji je to što nemamo svoj portal koji bi o tome pisao pa bi drugi prenijeli vijest.

Klub mora reagirati i zaštiti sebe, zatražiti trajno izuzeće suca Tovarića i var sudaca Bebeka i Matića, da više nikad nemaju mogućnost pokrasti dinamo, jer ovo je bila NEVIĐENA PLJAČKA.

Ako će klub nastavit šutit i glumatat gospoštinu koja se ne bi htela mešati to nas može vrlo slupo koštati na kraju, a već sad nas skupo košta.

dinamo - Betis
    KL 22.2.2024.
    18.082 gledatelja (bio je otvoren i jug za dinamovce).

dinamo - Celta
    EL 6.11.2025.
    19.431 gledatelj

Nadam se da ćemo na Betisu prebaciti posjetu sa Celte i otići na 20k+
  • Dinamo-SB
    789
    I nije problem samo ova tekma. Ovo je treća sezona za redom u kojoj titovi pioniri imaju povlasteni sudacki status i opcenito povlasteni status u HNSu te se koriste svim mogucim perfidnim metodama kojih bi se i vlast Sjeverne Koreje zgrozila.
  • Keyser Soze
    17.2k
    Ova utakmica jučer je bila sudar dva mentaliteta.

Naš mentalitet koji nikada ne odustaje, bori se koliko može, zbog tog mentaliteta zabijamo u 102. i ganjamo gol za 2:1

I onda imamo njihov mentalitet, 1 udarac u okvir, seljakluk njihove klupe, popadali svi od reda nakon gola Hoxhe i uz sav poguranac mašinerije ne mogu pobjediti.

Ovo je dokaz da ćemo biti prvaci.
  • Hrvatski Gradjanski
    180
    Dinamovci bi morali shvatiti da smo mi njima nabili komplekse. I to velike. Njima je ogromna stvar pobjediti Dinamo. Nama je normalno pobijediti njih. Zato se i služe tim metodama. Jer ne vjeruju da mogu izdržati do kraja bez krađa vremena i smicalica.

Ipak jedna velika stvar za pohvaliti kod Kolarića je nadoknada od 13 plus 5. Koliko su uzeli da se nije igralo toliko je nadoknađeno. Dok je tako, nemam problema s njihovim izležavanjima, grubostima i bakljadama.

Veći mi je gušt zakucati ih u 103.

S naše strane nije mi se svidjelo slabo navijanje na Sjeveru gdje sam ja bio nakon gola. Ona fanatičnost koju smo prije imali kad bi gubili se izgubila. Ne govorim o jezgri, tamo nisam bio. I Zapad je bio slab na ta dva dovikivanja s nama.
  • lukaoj
    68
    da, ako klub otvori jug za domace navijace mozda bude 20+ k. Protiv Celte je sve bilo puno osim juga di je bilo 600 njihovih navijaca.
  • Filip85
    1.2k
    Može li malo detaljnije, obzirom da sam gledao na TovarSportu ?
  • Mr Anderson
    15.5k
    Na Kranjči bi za gostujući sektor trebalo staviti kavez ko na Rujevici. Mreža je minimum.
  • jedan u nizu
    16.6k
    Nije Kranjca prvi stadion koji se gradi da ce imati tribine blizu terena.

Šta se sekirate toliko.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube