• Kujtim Shalla
    7.6k
    ovdje je minus danas tako da od kobasice nema ništa , a čvarak se ne vidi:razz:
    Ljudi moji obožavam vas , uvijek kad je dan sranje ovdje se nasmijem i sve zaboravim
    Nije mi jasno kako sam se uspijevao posvađati sa ljudima prije . Očito treba malo radnog staža ,da se upoznamo svi
  • Droljo
    23.2k

Ide poklon paket ove sezone za dansku bez brige. Sutra derem kobaje. Samo smisli kak da pošaljem
  • Kujtim Shalla
    7.6k
    ma ne zezaj brate ,tebe kad vidim kako barataš mezom , vjeruj kao da sam sa tobom ,i hvala ti ko da jesi vjeruj bracika . Evo sad sam si nasip gemišt i držim ga u jednoj ruci:monkey: :lol:
    Da vidim sad toga koji bude tražio u živo :lol:
  • Marktwain
    1k
    Sad fotka uživo kobasice, ne mora u ruci.
    #nohomo
  • Kujtim Shalla
    7.6k
    to kralj mesa @Droljo odradjuje na temi šank , kad opet bude u igri :grin: da tema ova ostane na web shopu i samo uživo
  • javolimtebejako
    3.6k
    momci, tema je webshop :lol:
  • rajngla
    14
    Ekipa koja je sad narucivala dresove s Castorea, ima li mozda netko da bi mijenjao drugi (sivi/srebrni) dres L za XL?

Imam dva komada XL-a i oba bi mijenjao za L, isto drugu garnituru. Eventualno i M dolazi u obzir.
    Skroz novi s etiketama, samo isprobani.

Zamjenu mozemo odraditi i na derbiju ako odgovara. U slucaju da ne nadem nikog za zamjenu, prodao bi oba po cijeni za koju sam i kupio, 35 eura komad.

Inace, uzimao sam i prvi dres, i nevjerojatno kolika je razlika u velicinama. Evo slika XL oba dresa jedan preko drugog da vidite razliku pa pripazite ako budete uzimali online.

IMG-20251204-211120.jpg
  • Kujtim Shalla
    7.6k
    ma ovaj sivi ogroman ,ja sam kupio budala broj veći još , ako ništa možeš ga obući preko jakne
  • Droljo
    23.2k
    Sad fotka uživo kobasice, ne mora u ruci.Marktwain

Samo homo može. Sutra ide no homo spika.
  • Draž
    1.8k
    Jednostavno su mi previše. Ok mi je iznad grba, dapače, ali ovdje su suvišne.
    Zvijezde iznad grba da, zna se zakaj su tam. Zvijezde iznad slova NE.
    Po toj logici možemo zvijezde stavljati svugdje; iznad malog "d", iznad plavka, iznad kralja Tomislava, iznad licitarskog srca, Ivana Nevistića,...
    Eto, nek nam tri zvijezde, ili za koju godinu četiri zvijezde, postanu jedan od simbola. :monkey:
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.