• NikiDZGbbb
    6
    Nemojte molim vas Ljubu u prvu. Pa jbt lika nema na terenu. Ja sam se jucer zgrazavao svaki puta kad bi dotaknuo loptu. Cemu on doprinosi, molim vas pojasnjenje?!?!
    Ponovi onda radije sastav od jucer.
    Mogli bi mi ladno i u 4-2-3-1, ali cisto sumnjam (u Francuskoj je to ruzno ispalo).
    Btw sta je sa RPG-om?, jucer opet nije bio u zapisniku.
    Zamisli ovako sada... Dobijes tovare u sub, za Betis su ti na raspolaganju Stojke (koliko god jucer bio besmislen onaj potez, opet mi je lik nekako prirastao srcu i ocekujem njegov booom ubrzo), Moris (nas ponajbolji, ako ne i najbolji igrac ove jeseni uz Monsefa te Lisica (valjda bude spreman i za Tovare) - znamo svi kako izgleda uz Valincica. Pobjedom u derbiju dobivas puno toga.
    Plus uz sve ovo nabrojano i rast samopouzdanja nakon slavlja u dvije teske tekme u domacem prvenstvu i bijeg >Frituli na 4boda i vrlo vjerojatno sveukupno bolji h22 (citaj prosla sezona).
    Ocekujemo puni zapad i dobro popunjeni SG uz Boyse kao 12. igraca i zestoko navijanje.
    Puna podrska modrima, Kovi i stozeru. Idemo samo jako u ovaj derbi tjedan.

**Jel zna itko tezinu ozljede naseg AirAlbania???
  • Droljo
    23.1k
    Beljo je rođen za igru sa dvije špice. Slično kao i Petković.
  • bbb medimurje
    4.7k
    Zadnje 4 utakmice protiv tovara na maksimiru nismo dobili
  • rokikaciga
    7.8k
    Ma dobro je i sa Bakrarom koji se ubacuje kao krilni napadac bez lopte. Hoxha voli primit loptu siroko pa se zapiknut unutra, Varela i Lija vole probit liniju. Bakrar bas odskace od njih u kretnjama i svemu i to Belji odgovara. Pogotovo jer ih Mikic zasad prati svojim kretnjama visoko uz liniju
  • pešća
    692
    Volio bi da igramo u trećem ili četvrtom dresu da se momčad ukomponira u crnilo sa sjevera, a malo više naginjem četvrtom zbog navijačke tematike. Razvalit ih u derbiju sa 1986 na leđima, ala gušta...
  • Efes Pilsen
    14k
    Sta se tice kombe sorca i cetvrtog dresa, sta nije boja prvog sorca bolja za taj dres?
  • dinamo u srcu
    2.5k
    Zadnje 4 utakmice protiv tovara na maksimiru nismo dobilibbb medimurje

5.utakmicu na Maksimiru će proć kao Partizan 97'.
  • Mr Anderson
    15.4k
    Nakon kaj sam pogledao snimku moram se ispričat Belji na komentaru poslije tekme. S tribine dosta toga ne vidiš najbolje, pa su me naljutile dvije situaciije u 16 gdje mi je djelovao tromo u rekacijama. Na snimci se vidi da je dobro radio i učestvovao u akcijama, otvarao prostor. Samo da ga gol krene. U svakom slučaju mora početi u derbiju. Ako Hoxha ne bude mogao, onda Bakrar lijevo (mislim da mu to i više paše) i Lisica desno. Ako ni Lisica ne bude mogao, onda Topić desno. Ili probat 4-4-2.
  • Ivanmtk
    1.7k
    Ako netko ima slobodno mjesto za derbi iz smjera Čapljina - Ljubuški - Metković nek se javi u inboks
  • tp1997
    2.3k
    Problem je što poznavajući Kovačevića, ako se Lisica oporavi, pretplaćen je na prvih 11, što samim time znači da neće biti mjesta i za Belju i za Bakrara. Iako se svakako slažem da bi kombinacija Beljo-Bakrar bila odlična.
  • ElDorado
    8k
    Desno Topić, Soldo umjesto Ljubicica. Kad bi nas trener imao muda. Primjer Mikića najbolje ilistrira taj nepotrebni strah.
  • El Madrigal
    721

Ta je rečenica toliko odzvanjala posljednjih dana, tjedana, a osobito prije Gorice. Na žalost svih nas, pobjeda je izborena, nakon svega, ja bih rekao hrabro i borbeno, ali većina ljudi ovdje je "rigala vatru", vrijeđala, omalivažavala... Tako ce biti i protiv tovara. Ja isto zelim pobjedu, bilo kakvu, saml bez sudackih pomoći i sigurno ću biti sretan nakon nje, a ne šamarati riječima kao većina nakon Gorice...
123Next
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube