• Marktwain
    996
    Znam da nije do Vas, ali živim u nadi .
  • prefontaine
    5.6k
    Trajanje bana: 2 mjesecaInfinity

Šta li je ovaj paćenik napisao?
  • jp23
    3.5k
    Šta li je ovaj paćenik napisao?prefontaine

Mislim da je više repetitivnost banova pa poraste trajanje nakon njih nekoliko
  • Crni86
    17.7k
    vrijedanje igraca
  • Infinity
    20.6k
    Rasprava je obrisana.

@Nolifer, ubuduce prijave salji u inbox moderatorima. Za sad imas upozorenje pred ban, a vrlo moguce i ban zbog dijeljenja sadrzaja iz inboxa.

@Droljo, upozorenje pred ban.
  • vlatkomarkovic
    2.5k
    Zkj ste obrisali moju iskrenu pohvalu usred ove rasprave? Jel mogu ponoviti?
  • vjeko1701
    21k
    Ako je bilo nevezano uz tu raspravu, da.
  • vlatkomarkovic
    2.5k
    Htio bih se zahvaliti moderaturi na brzoj reakciji danas. Nisam nikada bio u životu uvrijeđen kao danas na ovakav nizak način, iako su mnoge dame pokušale :lol: . Stvarno iskreno hvala, možemo svi imati svoje razmirice, ali spuštati se na ovaj nivo je previše i nadam se da nitko ne djeli mišljenje s banniranim članom. Ujedinjuje nas ljubav prema klubu i barem minimalna ljudskost. Hvala još jednom.
  • Infinity
    20.6k
    Mole se svi clanovi foruma da prijave druge clanove foruma ukoliko vide krsenje pravila. Ukoliko to ne naprave, mole se da u slucaju bana ne pisu poruke 'zasto sam ja banovan, a on nije'.

Tu se duzi period tolerira vrijedjanje u nadi da ce stati. Jucer se napise upozorenje da se kritizirati moze, ali vrijedjati ne, pa se vrijedjanje opet nastavlja. Trebalo se pustiti da jos mjesecima citamo uvrede?

I ako ste svjesni da ste ban zasluzili, cemu kukanje? Mi nismo roboti, ne mozemo sve ni procitati, pa se nekome ban oprosti cak i bez namjere. Svaka cast i kolegi koji je svjestan da je zasluzio ban jucer to napisao, te nas naveo da njegov post ne ostane preskocen, pa tako ni ban oprosten.
  • cibona
    7.1k
    Hoće li mi se ispričati oni koji su me ovdje optužili da širim sam lažov, troler i ljevičarski ekstremist nakon što sam napisao da će se ljudi razočarati u istinu oko časne sestre? Lp.
  • Infinity
    20.6k
    Nece, a necete ni tu temu opet razvlaciti po forumu.
  • vjeko1701
    21k
    Kakve veze ovo ima sa prijedlozima, kritikama ili pohvalama vođenja ovog foruma? Takve stvari između dva forumaša sređujte preko privatnih.
  • jakov1
    1.3k
    Nije to stvar izmedu dva forumasa nego stvar cijelog kontingenta trovatelja (mozebitno i placenika) koji pretvaraju forum u telegram grupu god se pojavi prilika za sijanje mrznje i koji nikad nisu za to upozoreni, nego se samo alibi zatvaraju teme.

@cibona ima stavove koji su, da budem blag, specificni, ali je autentican tip i raspravlja u dobroj volji, ali isto se ne moze reci za ostatak ekipe s te teme.
  • Krizy
    63.8k
    koji nikad nisu za to upozorenijakov1

Teške riječi za nekoga tko je godinu dana na forumu.
    Upozoreni su dosta puta forumaši svih političkih svjetonazora, a onda forum ispadne desničarski ili ljevičarski vođen, ovisno o tome tko je upozoren u određenome trenutku.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.