• Jos-Optimus
    8k
    Kova je diletant, to je tragikomično koliko je nesposoban i kako je izgubio uzde momčadi. Ali, brate mili, ekipa koja ovdje sere po Hoxhi za vrijeme utakmice bi isto trebala upisati nekaj tečaj tjelesnog odgoja. Čovjek je direktan, opasan, pokušava, trudi se, ali ne - Zona znalci priznaju samo Yamale.
  • veselko tenžera
    6.2k
    Ne bih bio kritičan prema prvom poluvremenu. Imali smo više oduzetih lopti iz povratne trke nego cijelu polisezonu. Dosta kretanja, solidan presing, Zajc na desetci polulijevo neloš. Svaki put kad se Beljo uključio u igru nešto se dogodilo. Ima smisla za odigrati kratko, a Bennacer i Zajc bi odmah dugom tražili krilo čim Beljo izvuče stopera. E sad, što je Hoxha Hoxha, tu nam pomoću nema, bar do polusezone. Beljo je trčao nazad, naprijed radio za druge.

Drugo poluvrijeme do crvenog teški kriminal. Ne razumijem jel Kovačević traži povlačenje ili oni to samoinicijativno odrade, ali to izgleda užasno. Ekipa s par grama talenta će to kazniti u roku 10-15 minuta. Topić odličan s loptom u nogama, nije brz, ali je vješt, još čekam da isproba udarac. Goda i Soldo donijeli energiju i stabilnost u duelu.
  • db-izbjeglica
    19.4k
    dobro je sve, ajmo dalje...
  • Mr Anderson
    15.3k
    Dobro je, pišu se tri boda, isplatilo se malo smrzavati. Nije dobro radi ozljede Hoxhe i gluposti Stojkovića. Iako znamo svi da se rijetko daje drugi žuti za napucavanje. Erceg mu daje odmah karton za prvi start i samo je čekao. Ne opravdavam Stojkovića jer mora biti pametniji, ali opet.
    Ljubičić opet odradio nevidljivi posao, doslovno.
    Ne znam jeli Villar otpisan, ali ovo je bila ko stvorena utakmica za njega da uđe i malo stane na loptu.
    Beljo opet nula bodova i nemojte opet vi dežurni branitelji njegova lika i djela skakati jer ovo danas je baš bila kurčina od igre. Ne može reći da nije imao lopti, ali on je u 16 ko slon u staklari. Trom, spor i uvijek na krivom mjestu.
  • Mr Anderson
    15.3k
    Osim kaj je svemir opet u ravnoteži i nabrijani čekamo vikend, sam da velim da je deda Anto opet sa zastavom bio na tekmi (sliku mi je poslal frend), danas je sretan otišao kući... živio ti nama deda :heart:Nemrem igra Dinamo

Deda je stric od mog frenda, Dinamovac otkad se rodio...i kad je dobro i kad ne ide. Mnogi ovdje koji po defaultu krenu srat od prve minute mogli bi se ugledati u njega.
  • serbus
    5.6k
    Mislim da danas navijački nismo dali dovoljno decibela,, niti pratili pjesmom događaje na terenu pa je zapad zagrmio par puta onako muški. Kad se lomi tekma i sudac nas uzima treba agresija sa tribine... Baklja u teren da uhvate zraka, vraćanje lopte u teren brže od klinaca kolaps sitnice ali treba razmisliti kako sve pomoći ekipi kad smo već tamo.
    Danas je ekipa potegnula na terenu to treba pohvaliti i hoćemo pobjedu u derbiju...
  • prefontaine
    5.6k
    Ne znam što suvislo napisati. Prvo poluvrijeme užasno, drugo još malo lošije.

Nekoliko puta provjeravam jesam li fasovao ban zbog komentara "Glup gluplji Stojković", ali i dalje stojim iza izjave. Čim je, po ulasku, dobio žuti, starom govorim ovaj će do kraja utakmice popit crveni.

I eto, pobjeda u hendikepu, bez primljenog gola, sve kako sam stavio u Predictoru, jedino što strijelac gola nije Zajc, on je asistent. Idemo dalje s nadom da ćemo razbiti tovare.
  • Mr Anderson
    15.3k
    Prvo poluvrijeme užasno, drugo još malo lošije.prefontaine

Prvo poluvrijeme je bilo dobro, ne znam koju si ti utakmicu gledao. Drugo loše, nepotrebno povlačenje i onda još crveni.
  • Mlađi referent
    14.8k
    Individualno mi je dosta igrača danas odigralo sasvim dobro.
    Jednostavno ne funkcionira s timske strane.

Bakrar mi postaje najdraži igrač ovog Dinama. Pršti energijom.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.