• Zvonkec
    443
    svaka mu je na mjestu
  • Ivdzo11
    8.6k
    jos 4 utakmice do polusezone, nece mu sigurno sad dati, kad nije dosad
  • Crni86
    17.6k
    znam da nece, al misljenja sam da bi nam islo bolje makar nas nitko ne vodio….
  • hardek
    7.5k
    Ja ne znam jel Vice i jednom promašio ove sezone.
  • Jurki
    20.7k
    "Takva igra i ideja puno su primjerenije nekim starim Kovačevićevim klubovima. Dinamo ne može ovako u kontinuitetu osvajati bodove niti doći do titule osim ako mu rivali još jednom ne budu grozni kao prošle sezone. Kovačević je danas od Dinama napravio Dinamo Belupo."

Vice opral Kovu za postavke u drugom poluvremenu.
    Sve tocno od slova do slova.
  • Sibirski plavac
    7.3k
    nek rjesi tovare i BetisNitkoBitan

Ovo ako uspije mislim da nema onda teorije o otkazu pa makar bio horor od igre. Praktički zakucati glavnog konkurenta pred pauzu i napraviti dobar rezultat protiv jake ekipe španjolske lige. To bi skoro svakom treneru kupilo malo mira na neko vrijeme. Jedino ako nakon takve dvije pobjede sjebe kod svog bivšeg kluba i protiv Lokse. E tad se vraćamo u istu situaciju od prije. :rofl:
  • Xpert1992
    202

Al tocno to. Ti si prvo poluvrijeme bio dominantan, imao posjed, napadao si. Nisi imao sad neke izrazene prilike ali da drzis taj tempo cijelu utakmicu one ce doci. I ti onda nakon gola se povuces, poslje izvadis svoje najbolje igrace danas, dobijes crveni i u problemu si. Igre vise nemas. Nevjerojatno da ti se to desava, a igras protiv gorice.
  • San Lorenzo
    23.3k
    Rezultati su skoro pa nebitni, sudbina trenera nemože ovisiti o tome je li Soldo zabio za pobjedu u 93. ili smo ga primili i prosuli dva boda...igra je nepostojeća, odnosno ovo što smo dosad pokazali je raspon kvalitete izvedbe kojeg ćemo mi pokazivati dok god je Kovačević trener, bit će solidnjikavih izvedbi, a tjedan dana kasnije će nam se dogoditi Vukovar i tako u krug.

Tvrdoglavost u biranju rostera se najbolje vidi u primjeru Mikića koji je silom prilika završio u prvoj momčadi i igra jako dobro, ali je prvo tamo igrao Teofil, pa Lisica, pa tek onda Mikić...Nevistića se trpilo mjesecima, a sa Filipovićem si na treninzima svaki dan, kako ne vidiš razliku?

Dogurat se do zimske pauze, podvući crtu, uvjeren sam da nitko normalan nemože tvrditi da je ovo nogomet kojeg želimo gledati.
  • Jurki
    20.7k
    Ovo ako uspije mislim da nema onda teorije o otkazu pa makar bio horor od igreSibirski plavac

Da to je bas u skladu s kratkorocnim i dugorocnim planovima.
    Sa horor igrom se ne dobivaju utakmice u kontinuitetu i ne osvajaju se titule.
    Valjda smo to gradivo prosle sezone naucili. Nema potrebe ponavljati.
    Ako se zeli gledati horor od nogometa onda remont ekipe nije ni trebalo raditi.
    I nije trebalo mijenjati Perkovica.
  • Masto
    506
    [img]http://Screenshot-20251201-211430-Instagram.jpg
  • Medvedgrad
    764
    A što ako uspije?
  • San Lorenzo
    23.3k
    Jel realno da nakon što si imao kompletiranu ekipu početkom srpnja, 45 dana priprema i direktan plasman u Europu, tražit još jedne pripreme koje traju malo dulje od prosječne reprezentativne stanke?
  • Jurki
    20.7k
    tražit još jedne pripreme koje traju malo dulje od prosječne reprezentativne stanke?San Lorenzo

Koliko je bilo reprezentativnih stanki ovu jesen? Smo vidli kakve promjene na bolje?
    Odgovor se sam namece.
  • ElDorado
    7.9k
    Mi smo zgleda tu gledali drugu tekmu od naseg trenera
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.