• Zagi
    13.2k
    Ovom će psiholog pomoć kao kaj ste se nadali da će Nevi. Nedostatak inteligencije ne možeš liječiti.
    Transfer lista pa nek jebe u glavu nekog drugog.
  • Papastrumf
    20.3k
    Ne branim ga, ali ako si mu dao vec zuti za onaj prvi start, onda se za ono drugo ne daje.
    Erceg nam ogavno sudi ove sezone, ovo sigurno nije slucajno.
  • Crni86
    17.6k
    Erceg nam ogavno sudi ove sezone, ovo sigurno nije slucajnoPapastrumf

Nadam se i da za ovo radi tiha diplomacija jer ovo je bas vec jako jako jako odvratno ove sezone.
  • Zagi
    13.2k
    ako si mu dao vec zuti za onaj prvi start, onda se za ono drugo ne daje.
    Erceg nam ogavno sudi ove sezone, ovo sigurno nije slucajno.
    Papastrumf

Ma da. Pa fino si je pripremio drugi žuti i onda da ne iskoristi volej? Da ziher.
  • M94
    2.3k
    Ne napadajte ga!
    Podrska Stojkovicu!
    Erceg smece.
  • Infinity
    20.5k
    I ovdje upozorenje da kritika moze, ali vrijedjanje ne moze.
  • crophantom
    2.5k
    na čemu podrška? Na tome sto sabotira ekipu jer je tesko uključiti mozak na terenu?
    Ajde da je prvi put...
    U varazdinu žuti jer laje, protiv Gorice crveni, sad crveni, svaka odluka cinicni smijesak, kvoca, suci jedva čekaju da ga docekaju.
    Nek se skocka i pokaze da je u stanju bit odrasla osoba pa cu mu dati podršku.
  • CastAway1986
    4.5k
    Osobno jedan od najdrazih igraca Dinama ali ponašanje je nenormalno i neprihvatljivo! Na hlađenje neko vrijeme i nek ceka i zavrijedi svoju sansu kao sto su Soldo i Topic
  • M94
    2.3k

Pa nije to za zute kartone, sta vam je?

Znaci tipicno treniranje strogoce, niti jedno nije bilo za zuti.
    Ovo jos nisam vidio da je neko za tako kratko vrijeme bez razloga pocrvenio.
  • crophantom
    2.5k
    mozemo se raspravljati jel je il nije, meni je osobno drago da se daju žuti za takve reakcije, ali sve skupa mi je to manje bitno.
    Imaš odgovornost prema suigračima, treneru, navijačima, svima da se svojim ponašanjem ne dovodis u situaciju gdje uopce moramo o tome raspravljati.
    Erceg, Kolaric, Tovaric, sve na stranu, ne moraju nas i nasi igraci sabotirati niti bi se ovo trebalo pravdati.
    Stojim pri tome da je zaslužio kaznu od strane kluba za ovo jer ponavljam nije prvi put.
    Za dobro kluba i za njegovo dobro, tetosenje mu nece pomoći, nije vise toliki balavac.
  • Nine9
    11
    Stojković se treba fokusirat na teren i izać iz puberteta više.
    Iritantan je sucima, često i opravdano, i sigurno će im i dalje bit na piku
  • Jaro
    11.3k
    Ako je Ivanusec koristio psihologa, ovome treba psihijatar. Jos tamo u Europi prosle sezone (Milan mislim) je zasluzio samaranje, kasnije smijanje sucima, lajanje, nabijanje lopte...
    Nabij loptu - ali ne kad vec imas zuti... Zbog svega ovog gore, i sucima je vjerojatno vec u kategoriji "Erceg". Dobit ce zuti za nesto kaj 90% drugih nece. To si je sam kriv... Potratit ce taj talent kaj ima bezze...
  • cron1ck
    2.2k
    Prvi žuti karton po meni nije trebao biti, aut nije trebao biti, ALI loptu napucavati poslije zvižduka dok imaš žuti karton NE SMIJEŠ.
    Meni je žalosno da se to dogodi igraču od 22 godine, ajde da to napravi kadet pa mu objasnis neke stvari i tjesis ga kako je još mlad i da će naučiti.
  • Juznjak
    4.5k
    Stojković je dobio što je tražio i ovo mu nije prvi put. Provocirao je drugi žuti i dobio ga je, stavio je svoje smijanje i “iščuđavanje” ispred kluba i ekipe.
  • Crusades
    20.3k
    Aposlutno ništa mu nije opravdanje za drugi crveni karton protiv istog kluba u ovoj sezoni. Pa čak ni ovo kopile iz Benkovca.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.