• Zvonkec
    441
    reć nekom da je antitalent ako nije talentiran nije vrijeđanje. Sorry ak nije mene išlo
  • Orc123
    13.9k
    Nadam se da te trpimo jos kratko jer ti ne znas gdje i kako goniš.....

Pakiraj lagano kofere jer cisto sumnjam da je Boban toliko slijep....nadam se da najduze do zimske pauze....
  • Dragon1Warrior123
    4.8k
    Iako smo pobjedili, ovo je bilo otužno.
  • GeneralNapoleon
    2.4k
    Izvukao se je ali drugo poluvrijeme i sa 11 igraca zesci terrorball. Nadam se da kako god zavrsile sljedece tri tekme da je na zimu bivsi. Sa normalnim trenerom smo mogli valjda bit na +9 od drugog na zimu. Ovak ce bit dobri ak bumo i na +1.
  • San Lorenzo
    23.3k
    Nogometni poeta - Mario Kova Kovačević, doživotni ugovor mu dajte!
  • Odani Zgd
    1k
    Kakva nam je konkurencija,da imamo nekoga maga na klupi,bili bi već na +10,a ne na +1.
  • Markelo
    3.5k
    Da je mangup, maznuo bi još tovare i odjahao sam iz kluba.
  • Borovljanin
    401
    Osjetan pad u drugom poluvremenu, klasika.

Valjda im kaže nešto na poluvremenu od čega ovi zamrze nogomet
  • FazeN
    4.1k
    Očito je da nema znanje i da je ovo loše, nema se tu što dodavati.
    No najviše me boli gledati mentalitet kakav je doveo i u što pretvara Dinamo.
    Nismo Belupo i Varaždin da igramo bunkere svaki put kad povedemo protiv slabijih ekipa, jebote ovo je Dinamo.
  • Fan
    1.7k
    Ako Kova bude Dinamov trener ulaskom u novu godinu, ne mogu 100% reći da Boban želi dobro Dinamu, eto.
  • Zvonkec
    441
    Nismo mi pali, kao ni u još hrpu utakmica, nego je gorica izašla u drugo poluvrijeme da napadne, a u prvom su parkirali autobus bez imalo ambicije da izađu
  • Infinity
    20.5k
    Slavlje gola za 2-0 puno govori koliko je lose stanje. Cijela klupa skace kao da vodimo na Bernabeu.

Naravno da golove treba slaviti i lijepo je vidjeti emociju, ali jasno pokazuje koliko su svi svjesni da nam je svaki bod premija.
  • hardek
    7.5k
    Nismo mi pali, kao ni u još hrpu utakmica, nego je gorica izašla u drugo poluvrijeme da napadne, a u prvom su parkirali autobus bez imalo ambicije da izađuZvonkec

Pa to je ono što želiš ako si dominantna ekipa. Povesti, i onda se protivnik mora otvorit. Kad se protivnik otvori trebalo bi ti lakše stvarati šanse ako imaš veću individualnu kvalitetu
  • FrenchMontana
    1.5k
    je da, Gorica ti nametne igru… ajmo se uozbiljit, ovaj jazavac iz Jablanice ima man management ravan nuli, svaku utakmicu dođe do pada, bilo na poluvremenu ili od 60-70min.

Čovjek je bezidejno mrtvo puhalo i nadam se da do kraja polusezone sve pobjedujemo uz ovakvu igru, a zatim Boban izvlaci nekog trenerakog asa iz rukava.

Sam Boban je na clanskom danu rekao da ako nece biti pomaka u igri, tako ne ide dalje i Kovacevica ce maknuti.
  • DrRatoljub
    371

Upravo ovo. Gorica napada, mi uzmemo loptu i vidi se da ima jako puno prostora. Unatoč tome ne možemo složiti niti jednu poštenu akciju.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.