• Crni86
    17.6k
    ja te pitam koliko utakmica ima punih 90 min, ne kome je koristilo a kome nije.

Imali smo situacija gdje smo trebali napadat jer nismo imali povoljan rezultat pa je svejedno iso van. U pocetku se to pravdalo jer je beljo doso kasnije pa kao hvata formu. Nasa najbolja spica ima samo jednu cijelu utakmicu. Igrac od 5 milijuna eura….

Tko ne bi bio nervozan?

Tko ne bi bio nervozan di ovaj mjenja napadace kao da su oni glavni krivci a vec 2 mjeseca sva tri izgledaju lose na spici.
  • Noel
    17.4k
    Ako smo puno nas tu shvatili što se sprema, jel mislite da je i Kovačević? :meh:Brusa

Pa mislim da ako je i malo realan, zna da je to ispravna odluka Bobana. Sa ovakvom igrom, rezultatima i stanjem momčadi jasno je da on najkasnije od zimske stanke više nije trener Dinama.
  • Masto
    505
    kao sto sam rekao djelovao mi je nervozno i isfrustrirano od prve utakmice izgledalo je kao da se ne raduje golovima drugih igrača, moj dojam nisam insajder btw
  • Crni86
    17.6k
    a vi niste isfrustrirani kad vas ne ide? Kad zajebete nes a svi od vas ocekuju cuda jer ste key player i najskuplje pojacanje? Da slegne ramenima i kaze e jbga fulo sam bi srali da mu nije stalo

Ovo sta mu kovacevic radi nikako ne pomaze. Vjerujem da bi Beljo gorio da ima potpuno kovino povjerenje jer mu to treba zbog cijelog konteksta kako je doveden. Ovako ga gura sve dublje i dublje u rupu iz koje ce ga tesko bit izvuc na zimu. Jako tesko.
  • Teofil Kateran
    3.6k
    Možda je samo do moje percepcije, ali meni Beljo općenito ne izgleda uopće nervozno koliko se ovdje priča. Da, izgledao je u nekoliko situacija dosta loše, ne bih čak rekao toliko nervozno, ali se ovdje sada priča kao da je svaki put kada je kročio na teren bio nezainteresiran i nervozan.

Meni nije normalno da nam najskuplje pojačanje dobiva mrvice, naravno da trener puno bolje od svih nas zna sve stvari koje se događaju u svlačionici, ali ako ćemo iskreno, nije baš da je taj trener dosad sa svojim potezima zadobio neko veliko povjerenje navijača.
  • ElDorado
    7.9k
    Ničota obično trkelja, ali ako ti nakon Lilla opet krećeš s istom vezom onda jebamepas nisi normalan. Kao da je protiv Varaždina bilo nešto fantastično. Tamo je jedini dobar u vezi bio Zajc. Ovo je za nepovjerovat. Nadam se da Ničota trkelja.
  • rioda
    11.9k

Ničota je protiv Lillea najavio 4-4-2
  • Jos-Optimus
    8k
    pa vezu ne dira nikada, nista me ne bi cudilo
  • mali M
    9.1k
    Meni je nasmješnije kod Kove što mu nešto uspije protiv Karlovca i onda to ide isto raditi protiv Lillea :lol: S takvim stvarima on meni gubi bilo kakav legitimitet. Pa da igraš football manager znaš da ne stavljaš istu postavu i taktiku u kupu s niželigašem i u Europi.. Gledam ga iz tekme u tekmu i ne kužim dal da se smijem il plačem. Ona postava sa kojom pobjedi, pa makar i uz katastrofalnu igru autogolom protivnika, on će tu istu postavu staviti drugu tekmu.. Sposobnost učenja i logično zaključivanje ravno nuli.
  • Zagi
    13.2k
    Recimo Mamut je masakrirao tovarske stopere i tukao se s njima, ako Kovačević to ne vidi onda ne znam.Keyser Soze

Naši nemaju dozvolu za takvu igru. Ružan pogled i žuti.
  • BornaPŽ1986
    1.1k
    Gledam raspored i vidim za 10 dana nama stize Betis kojeg smo nedavno dobili u gostima i kod kuce remizirali. I gledam taj sastav u te 2 utakmice, Neva na golu, Rile, Teofil, Bernauer, veza Misic i Bulat, gore Kaneko - Hoxha i Petko. A igrali smo sa 100x vecim zarom nego danas.

Ja ne vidim po cemu mi imamo danas gori igracki kadar nego tad i bas me zanima kako ce se pokazati u ove 2 utakmice s hajdukom a pogotovo Betisom.
  • OsamŠest
    6.4k
    Bit će veselo u slučaju kiksa danas.

Neovisno o tome, u naredna dva - tri tjedna okrenut će se 50 imena kroz medije..
  • Droljo
    23.1k
    Moja malenkost, ja prije 7 mjeseci:
    IMG-20251201-111050.jpg

IMG-20251201-111126.jpg

E sad bumo videli jel sam dobro gledao na stvari ili ne. Brzo
  • Praskaton
    4.7k
    E sad bumo videli jel sam dobro gledao na stvari ili ne. BrzoDroljo

Ma nemamo šta vidit pa već znamo svi da on nije trener za Dinamo.Bio si u pravu kao i većina koja je nije bila optimistična al je vjerovala u neku viziju Zvone.
  • Droljo
    23.1k
    .Bio si u pravuPraskaton

To volim čuti više nego kruh jesti. :lol:
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.