• hardek
    7.5k
    Da sam tremer, natjerao bih ga da skine dres tamo na stadionuDinaminjo

Nebi mu dao u svlačionicu. Nek si uzme taxi do doma
  • Fan
    1.7k
    Već je imao puno ovakvih glupih poteza. Dečko treba dobrog psihologa, ali i trenera koji bi ga doveli u red.
  • Masto
    505
    Nije zasluzio niti jedan od dva žuta
  • Arkada
    21
    Frajer je igrač,ali u glavi nikako sređen nije.
  • MarK
    1.2k
    Ovaj je nepopravljiv. Prazna glava jbg
  • Doktor Kunić
    5.7k
    Klub bi trebao angažirati nekoga da radi snjim privatno, dečko ima očitih problema sa samokontrolom. Zapravo on sam bi trebao angažirati nekoga. Uz dobru stručnu ruku mogao bi biti vrhunski igrač, ali prvo popravi glavu.
  • Bernard
    1.1k
    Meni je dečka iskreno žao.
    On u toj borbi i žaru totalno se pogubi.
    Tak sam ja igrao u županijskoj ligi al brate igraš u dinamu, daj se skockaj.
  • NitkoBitan
    33.3k
    Nije zasluzio niti jedan od dva žutaMasto

Aj ne budi smijesan.
  • Jurki
    20.7k
    Dečko treba dobrog psihologaFan

Treba mu dobra šamarčina a ne psiholog.
    I žestoka financijska kazna.
  • Masto
    505
    ako se ne varam u klizećem je prvi doso do lopte
    U drugom je ovaj sviro out dok je on ubacivao
  • crophantom
    2.5k
    Slažem se, udri ga po džepu, bar to
  • hardek
    7.5k
    U drugom je ovaj sviro out dok je on ubacivaoMasto

Skini roza cvike, jako je dobro znao šta radi kod drugog žutog. Isto kao što je par min nakon što je dobio žuti, suđen faul na njemu a on provocira suca. Dečko ne poštuje autoritet jednostavno
  • Silvek1986
    88
    Ovaj cigan tovarski je jedva čekao da mu da drugi žuti. Prvo nije za žuti, drugo je, al 100 puta na utakmici se napuca lopta pa nikom ništa. Stojke glup potez kad znaš tko sudi...
  • miro
    8k
    Za prvi start ga ne krivim, ali ovo napucavanje kad znaš da imas žuti...ne znam, psihologu ga otpeljat
  • Crni86
    17.6k
    Slazem se da je postupio nesmotreno i jako lose, ali da li netko prica s njim? Igrac nisu samo taktika i tehnika vec i glava.

Ako se netko bavio njegovom glavom u klubu super, ali ako nisu radili da ga malo uozbilje i da sazrije cemu se onda uopce cudimo…
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.