• Marktwain
    995
    Znam da nije do Vas, ali živim u nadi .
  • prefontaine
    5.6k
    Trajanje bana: 2 mjesecaInfinity

Šta li je ovaj paćenik napisao?
  • jp23
    3.5k
    Šta li je ovaj paćenik napisao?prefontaine

Mislim da je više repetitivnost banova pa poraste trajanje nakon njih nekoliko
  • Crni86
    17.5k
    vrijedanje igraca
  • Nolifer
    13.5k
    I kaj da čovjek veli, kakve gadosti dobivam od dotičnog u inbox :vomit:

IMG-9773.jpg

Moderatori nek reagiraju ako žele...
  • rioda
    11.8k

On je dobio ban, a ja predlažem i tebi zbog cinkanja
  • Nolifer
    13.5k

Zašto? Pa nek vidi svoju sramotu. Nisam cinker, ak dobivam takve gadosti tu u inbox. Sramota
  • über alles
    2.2k
    Cinker si,razlog ne mjenja tu cinjenicu.

Uostalom stalno cmoljis za neki kurac.
  • Nolifer
    13.5k

Nisam ne. ako se ne osjećam ugodno zbog vrijeđanja i to je činjenica. Da nije to napravio sve bi bilo ok. Al kad vidim
    da nije nekaj u redu o čem pričamo.
  • Droljo
    23.1k
    snitches get stitches
  • mali M
    9.1k
    uzeo si mi riječ iz usta! cinkere u čuzi šminkaju.. ili cinkeri se sa boxerom šminkaju... ima tu prostora za naše inačice.. :lol:
  • Mr Anderson
    15.3k
    Nikad nisam niti nikad budem nekog cinkario modovima iako znam pouzdano da ima dosta pizdeka koji mene stalno cinkare za svaku sitnicu.
  • vlatkomarkovic
    2.4k
    Hvala moderaturi na brzoj reakciji. U životu nisam bio ovako uvrijeđen, a mnoge dame su me propisno vrijeđale :lol: . Stvarno iskreno hvala na reakciji, možemo svi imati svoje razlike, ali ovako nešto nemam rijeci…. Nadam se da s njime nitko ne dijeli mišljenje…
  • Brusa
    3.7k
    Javno dijeljenje privatnih poruka iz inboxa je strogo zabranjeno pravilima foruma!
    Znam jer sam po brzom postupku popio ban, nakon što sam u odgovoru jednom forumskom kolegi, prenio da mi je napisao da prije spavanja drkam na Kulenovića
    Edit: Čovjek uči dok je živ. To sam htio reći.
  • Paggini
    74.3k

Cinkarenje klasično, ne moraš svaku uvredu iz inboxa javljati modovima ili stavljati javno. Ovo je navijački forum stari moj, nismo sredovječne žene na forumu o kuhanju, dobij se malo

Nadobivao sam se ja, kao i drugi, gorih uvreda u inbox pa nisam sankcionirao niti cmoljakao okolo
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.