• NORTE
    21.3k
    Meni se sviđa ova ideja.
    Doduše mislim da smo iskopali da bi ispravnije bilo Građanski (ne dj).

Ima i Sevilla Atletico (2.momčad).
  • mali M
    9.1k
    da ali većina koju si nabrojao ima i ime kluba. Znači da bi bilo Dinamo Građanski ili Građanski Dinamo...
    Inače ideja mi se full sviđa i jedva čekam da krene druga momčad da više ne gubimo bezveze talente
  • Oluja
    5.8k
    Uf, Građanski i još u crveno-zutim dresovima
  • emilperska
    12.6k
    JA SAM ZA!
  • Omake
    13.7k
    Fantastična ideja
  • Derby
    593
    Odlicna ideja. Gradanski Dinamo!
  • vlatkomarkovic
    2.4k
    zašto Dinamo 2 ne bi nastupao pod imenom Gradjanski?Mali dioničar

Ovo je jedna od najboljih ideja napisanih na zoni otkada sam ja tu!
  • miro
    8k
    Kužim ideju, ali nisam siguran da je to dobro. Imaš Dinamo kao sljednika Građanskog i sad formiraš novi klub pod istim imenom. Tko je onda sljednik, taj novi klub? Ako ga se izvuče u kupu protiv Hajduka, što to znači za povijest susreta Hajduka i Građanskog? itd...
  • rokikaciga
    7.7k
    Kaj ce igrat B ekipe u HNS kupu?
  • miro
    8k
    Ma nemam pojma, samo mi je to palo na pamet
  • Mali dioničar
    18.7k
    sad formiraš novi klub pod istim imenom.miro

Ne formiraš novi klub nego prijaviš ime Gradjanski umjesto Dinamo 2 za nastupanje u drugoj ligi.

Pa moraš prijaviti ime pod kojim nastupaš, nije definirano da ime mora biti Klub 2.
  • rioda
    11.8k
    sad formiraš novi klub pod istim imenommiro

Mislim da je nemoguće formirati novi klub za B ekipu, jedino ako im se može prijaviti drugačiji naziv unutar lige.
  • miro
    8k
    Velim, nisam siguran kak to funkcionira, ali evo primjer:

"FC Barcelona and Barcelona B are not the same club, but they are part of the same overall organization; Barcelona B is the reserve team of FC Barcelona. This means that while they are separate teams that play in different leagues, Barcelona B serves as a development team for the main FC Barcelona squad"
  • vjeko1701
    20.9k
    Barcelona Atletic je zaseban klub koji nije uvijek bio njihova razvojna ekipa.
  • Tvrdica McTvrdi
    3.6k

Pa isti je klub, adresa, poštanski broj, bankovni račun, dio iste udruge upisane u registar. A ako sami biramo ime pod kojim nastupamo onda se možemo nazvat i Morski Psi ili Polarni Medvjedi, tako da zašto se ne bi zvali onda i Građanski. E sad, ovo može li se igrati u dresovima druge boje itd je već druga stvar, bilo bi dobro da nam neko upućeniji objasni.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet