• nwankwo646
    922
    Kaže Jeličić, Dinamo zadnjih 25 gostovanja, 6 pobjeda, 9 neriješenih i 10 poraza. Nestvarno, već i ja teško pamtim vremena kad su protivnici nadu ostavljali prije utakmice...
  • Droljo
    23.1k
    0:4 rutinski sutra. Bez brige.
  • fakin
    2.2k
    pa evo ti u zadnje 2 sezone, nakon euro utakmica imali smo 8 utakmica u gostima u hnlu i omjer 1 pobjedu, 1 remi i 6 poraza.

ove sezone imali smo 3 hnl gostovanja nakon europe i sve 3 utakmice smo izgubili
  • NVKOD
    9k
    S obzirom na prikazanu “igru” protiv Lillea, sve osim pobjede bit će veliki kiks. Ne zanimaju me temperature, putovanje iz Francuske, kiša, snijeg ni blato.

Imaš priliku, dok si još itekako živ u Europi, otići na +1 u odnosu na prvog konkurenta već utakmicu ranije. Ako to ne iskoristiš, onda može sve otići kvragu.

Druga bi stvar bila da su se dečki potukli u Francuskoj, pa bih još i razumio teške noge. No, ako sutra uđemo beskrvno, bez imalo želje i motiva, onda pojedinci mogu gledati sljedeće tekme s tribina, uz pripadajuću novčanu kaznu.

Ali, ako će se sutra bacati na svaku loptu, onda mogu poslati i sto Ercega, a igrači Gorice mogu ležati pola sata jer im to neće biti dovoljno.
  • rioda
    11.9k
    Dvije želje za sutra - motivirana i pobjede željna naša ekipa te da ne dobijemo prvi gol :grin:
  • hardek
    7.5k
    Prosli put su nas dobili kad je Misic bio sama sestica i sa presingom, sumnjam da to mogu ponovit u kombinaciji s Benacerom i ZajcomTranzicijski Napad

Ne znam za vas ali ja se ježim kada vidim da mi ovako izlazimo protiv Gorice. Niti jedan veznjak ofenzivnih karakteristika, razlog broj jedan naše nemoći u napadu je nedostatak međulinijskih igrača u posjedu.
  • ElDorado
    7.9k
    Ne znam više jel loša ili dobra vijest da Lisice sutra nema
  • San Lorenzo
    23.3k
    Zvone spasi čovjeka i daj mu otpremninu, meni on izgleda kao da nije spavao već 10 dana, prazan pogled, neobrijan...ne djeluje mi da je psihički sposoban voditi 25 ljudi.
  • Masto
    506
    Haters gonna hate
  • Marc
    704
    Na svim tekmama ovog kola rezultat neriješen… sutra kako god znamo i umijemo po tri boda pa i uz najgoru moguću igru, samo do tri boda. Idemo se vratiti na vrh!
  • Thor
    1.5k
    Jebe mi se tko je levo,ko desno,ko veza,ko napad...zelim sutra tih 11 na terenu gladnih lavova,razjarenih bikova, bijesnih pasa...koji ce ih potrgat,nadtrcat i pojest tako da poslje rukavima brisu krv oko usta! :death: :fire:
  • prefontaine
    5.6k
    Ajde napokon da vidimo muda. Je li može? I od trenera, i od igrača. Ajde više iziđite sa stavom pobjednika, iziđite sa mišlju "e sad su jebali majku šta ćemo im uradit", izađite sa stavom da ste Dinamo, a igrate protiv jebene Gorice.

Ako to uradite, opraštam poraz (a neće ga biti, jer s takvim stavom poraz jednostavno ne dolazi).

Treneru, pokaži da si trener, napadni, napokon pošalji i Belju i Stojkovića i Zajca i Bakrara i Vinlofa, nabrij i napali jebenog Mudraziju da sutra uzore teren, zamislite da je 70.minuta, a gubimo. Jer jedino tada vaša igra donekle sliči na igru... Pa daj više, zar moram strepit i od utakmica ponedjeljkom...

Ajmo Dinamo, nema predaje!
  • dzg717
    1.2k
    Nemremo mi sutra to dobit nema šanse
  • Zvone92
    77

Eo ovako, kad je 90% foruma pljuvalo Jakira i trazilo smjenu tu je nas 2-3 bilo protiv, sad ljudi pišu da nam je bar Jakir tu, na vecini utakmica sam ove sezone bio prisutan, između ostalog i u Vinkovcima, protiv Vukovara na mozda najodvratnijoj utakmici koju sam uzivo gledao, i da se razumijemo, nisam prigodni europa navijač, al što je previše, previše je, forum služi da svatko svoj stav izrazi, nisam došao tu skupljat lajkove nego izrazit i svoje mišljenje, sva podrška svima, al ako ćemo po 5-6 put za redom neiskoristit kikseve rivala, nešto je trulo, a ako je nešto trulo onda se mora i promjeniti slagali se mi ili ne slagali.. iz Vinkulje sam išao ljut i ogorčen, ispsovao sam sve živo na ovome svijetu zbog čega? Zbog tog što se Vidoviću neda igrat, zbog zamjena u 79 minuti? Sko Goricu jebenu ne mogu dobiti, jel zaslužuju nešto bolje? Nije prvenstvo jedna utakmica, al prevelik je uzorak odvratno loših utakmica, bezidejnih, i na rubu sramote ove sezone.. ponavljam, ovo je samo moje mišljenje..
  • BBBaranja
    4.4k

Sve to stoji.
    Ali igrači odlaze,uprave prolaze..
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.