• nwankwo646
    920
    Kaže Jeličić, Dinamo zadnjih 25 gostovanja, 6 pobjeda, 9 neriješenih i 10 poraza. Nestvarno, već i ja teško pamtim vremena kad su protivnici nadu ostavljali prije utakmice...
  • Droljo
    23.1k
    0:4 rutinski sutra. Bez brige.
  • fakin
    2.2k
    pa evo ti u zadnje 2 sezone, nakon euro utakmica imali smo 8 utakmica u gostima u hnlu i omjer 1 pobjedu, 1 remi i 6 poraza.

ove sezone imali smo 3 hnl gostovanja nakon europe i sve 3 utakmice smo izgubili
  • NVKOD
    8.9k
    S obzirom na prikazanu “igru” protiv Lillea, sve osim pobjede bit će veliki kiks. Ne zanimaju me temperature, putovanje iz Francuske, kiša, snijeg ni blato.

Imaš priliku, dok si još itekako živ u Europi, otići na +1 u odnosu na prvog konkurenta već utakmicu ranije. Ako to ne iskoristiš, onda može sve otići kvragu.

Druga bi stvar bila da su se dečki potukli u Francuskoj, pa bih još i razumio teške noge. No, ako sutra uđemo beskrvno, bez imalo želje i motiva, onda pojedinci mogu gledati sljedeće tekme s tribina, uz pripadajuću novčanu kaznu.

Ali, ako će se sutra bacati na svaku loptu, onda mogu poslati i sto Ercega, a igrači Gorice mogu ležati pola sata jer im to neće biti dovoljno.
  • rioda
    11.8k
    Dvije želje za sutra - motivirana i pobjede željna naša ekipa te da ne dobijemo prvi gol :grin:
  • hardek
    7.5k
    Prosli put su nas dobili kad je Misic bio sama sestica i sa presingom, sumnjam da to mogu ponovit u kombinaciji s Benacerom i ZajcomTranzicijski Napad

Ne znam za vas ali ja se ježim kada vidim da mi ovako izlazimo protiv Gorice. Niti jedan veznjak ofenzivnih karakteristika, razlog broj jedan naše nemoći u napadu je nedostatak međulinijskih igrača u posjedu.
1234Next
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.