• Slavonac86
    658
    I sad ovi jebivjetri smiju nositi kojekakva obilježja, zastave, tu i tamo zapjevat staru partizansku i sve to uz mirnu pratnju policije i osiguranja, dok s druge strane imaš situaciju gdje se za skandiranje “Hrvatska nezavisna država” ili famozni “ZDS” otvaraju istrage.

Teški totalitarizam zavladao kod nas, e moj narode…
  • cibona
    7.1k
    Cirkus je došao u grad. Među malobrojnim sudionicima kao glavne zvijezde ističu su mrzitelj hrvatske nogometne reprezentacije Aleksandar Stanković i jugoslavenski propagandist Rade Šerbedžija.

Autohtoni zagrepčani danas su zaključani u sobi i čekaju da festival nakaza završi sa svojom povorkom.
  • KtcGoat
    2.2k
    Kaze neka krava na bini "danas je tek pocetak, tek prvo mobiliziranje"
    Spominju se i "drugari" i "drugarice"
  • Goncalo Santos
    2.5k
    Zasto policija ne reagira na poziv na rusenje ustavnog poretka i drzave?
  • Dinamo iznad svih
    501
    Strasno je gledati ovo u kojem pravcu nam ide Hrvatska i strasno je kakvu "moc" imaju te komunjare i koliko im se sve dozvoljava a mi zavrsavamo na sudu jer pjevamo o nezavisnosti drzave nam Hrvatske... srce mi se slama
  • cibona
    7.1k
    Ne znam zašto i dalje pišeš na ovom forumu budući da si nedavno javno zatražio da ti se otkaže dinamova članska iskaznica nakon što je na službenom instagramu objavljen transparent boysa o pokolju na bleiburgu.
  • Batigol
    109
    ozbiljno? Znam za ove"splitske"jebivjetre Tomic,Dezulovic,Pavicic....
    Za ovog prime time moderator cujem prvi put(ne da nisam iznadjen)
    A zaboravio i onog zagrebackog sarajliju...
  • Bruh
    1.2k
    Praktički pozivi na političko nasilje... Pravi antifašisti nema kaj :lol:
  • Chempers
    1.1k
    Više je danas ovih govana nego je bilo ljudi na prosvjedu za očuvanje hrvatske kulture. To je sve što treba znati o ovom narodu.
  • Tvrdica McTvrdi
    3.6k
    Zasto policija ne reagira na poziv na rusenje ustavnog poretka i drzave?Goncalo Santos

To je ipak samo rezervirano za MF, nedao Bog da ljevica ruši državu
  • don
    17.1k
    čestitam, nadan se da nikad u javnosti nećeš reć da si navijač Dinama.
  • crophantom
    2.5k
    To sve neko placa, u svakoj državi isti transparenti, isti akteri, gerijatrija, pederi, transici i ostale boleštine + naravno neizostavnu ekipu s filozofskog kojoj je jedini put u zivotu s filozofskog na burzu pa na prosvjed za prava vjeverica u Južnom Sudanu, nakon toga dubokoumna rasprava o pravima i standardu života Srba u Otočcu.

Realno na hodu za život bude 10 puta vise ljudi, samo index baca drkicu na ovo pa je bolje popraćeno.
    U zivotu znam 2 osobe koje bi išle na ovo, obje s posla, drugih 100 ljudi u firmi koji su normalni ne mogu ih nacrtane vidjeti, tako da ne bojim se, ovi degenerici su teska manjina, a jos ovi borci NOBa i rapidno umiru, ne moze filizofski tom brzinom štancati nove zombije
  • Dzoni
    3.1k

Jedni imaju plakate po cijelom gradu, pozive na televizije itd, dok drugi kad su sazvali press konferenciju, došle su samo Z1 i ostale opskurne televizije

Ovo je Zona Dinamo, a ne Zona St.Pauli ili Zona Omonia
  • Jaro
    11.3k
    znam samo da sljedecih dana skeniram drustvene mreze i blokiram iz zivota ljude koji se pohvale sudjelovanjem na ovom balu tifusara...
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet