• Josip Frank
    85
    Čini li se samo meni da se dogodio prenagli skok, pogotovo u južnim županijama....
    Znači ako su spremni prekršit sve ideale i učlaniti se u naš klub samo da budu na jednoj utakmici (članstvo traje još mjesec dana) onda stvarno zaslužuju prisustvovat rektalnoj penetraciji koja ih čeka na Maksimiru
  • grba
    422
    To se moglo izbjec vrlo lako.
    Moglo se stavit da svi koji su uclanjeni do npr. 20.11. mogu kupiti kartu, ionako mislim da su odavno uclanjeni svi kojima je stalo do dinama i toga da bude clan kluba s obzirom da je već kraj godine
  • striko
    2.8k

U 2 mjeseca ukupno 23 člana. U Zadarskoj novih 9, Splitsko-dalmatinska 14.
  • fakin
    2.2k
    Mislim da na jugu bude vise ljudi s prebivalištem u Zagrebu nego u Splitu
  • don
    17.1k
    kako si doša do takvog pametnog zaključka..
  • NerminB
    412
    Jel ima negdje podatak o clanovima van Hr?
  • criticus
    5.4k
    Lista rasta ili pada broja članova po županijama ove godine u odnosu na lani. Stanje na 15. listopada (usporedba ovogodišnjih brojki sa ukupnim brojem članova lani po županijama);

1. Inozemstvo +105.64%
    2. Međimurska +47,53%
    3. Požeško-slavonska +37,44%
    4. Bjelovarsko-bilogorska +29,71%
    5. Koprivničko-križevačka +26,89%
    6. Dubrovačko-neretvanska +26,40%
    7. Varaždinska +23,10%
    8. Zagrebačka +23,05%
    9. Vukovarsko-srijemska +22,74%
    10. Karlovačka +19,85%
    11. Virovitičko-podravska +19,47%
    12. Sisačko-moslavačka +16,21%
    13. Splitsko-dalmatinska +15,38%
    14. Grad Zagreb +14,37%
    15. Primorsko-goranska +14,07%
    16. Osječko-baranjska +12,45%
    17. Krapinsko-zagorska +11,80%
    18. Brodsko-posavska +11,36%
    19. Šibensko-kninska +8,99%
    20. Ličko-senjska +8,60%
    21. Istarska +7,17%
    22. Zadarska -1,00%

HRVATSKA: +17,70%

UKUPNO: +24,59%
    criticus

Lista rasta ili pada broja članova po županijama ove godine u odnosu na lani. Stanje na 28. studenog (usporedba ovogodišnjih brojki sa ukupnim brojem članova lani po županijama);

1. Inozemstvo +111.57%
    2. Međimurska +49,57%
    3. Požeško-slavonska +41,10%
    4. Bjelovarsko-bilogorska +32,35%
    5. Dubrovačko-neretvanska +30,43%
    6. Koprivničko-križevačka +28,24%
    7. Vukovarsko-srijemska +25,58%
    8. Zagrebačka +25,40%
    9. Varaždinska +25,38%
    10. Karlovačka +21,98%
    11. Virovitičko-podravska +21,65%
    12. Sisačko-moslavačka +18,89%
    13. Splitsko-dalmatinska +17,80%
    14. Primorsko-goranska +17,05%
    15. Grad Zagreb +16,66%
    16. Krapinsko-zagorska +15,08%
    17. Brodsko-posavska +14,84%
    18. Osječko-baranjska +14,80%
    19. Ličko-senjska +14,41%
    20. Istarska +11,07%
    21. Šibensko-kninska +10,67%
    22. Zadarska +2,00%

HRVATSKA: +20,20%

UKUPNO: +27,37%
  • NitkoBitan
    33.3k
    Od sutra krece uclanjivanje za 2026. godinu?

Osobno mi nema vise smisla "forsirat" uclanjivanje u 2025., dostigli smo finu okruglu brojku od 65 tisuca clanova, a pitanje je oce li doc clanska iskaznica ove godine ljudima koji se uclanjuju ovih dana za 2025.
  • Fan
    1.7k
    Možda se želi iskoristit period Božićnih poklona.
  • Šteco
    1.3k
    Ako čita netko iz kluba (znam da tu ima ljudi koji mogu to ispravno adresirat), čitajući stranicu za članstvo, vidio sam par stvari. U pitanju je FAQ na stranici za članstvo, evo prijedlozi/greške koje sam našao.

Screenshot-20251130-115115-com-android-chrome-Chrome-Tabbed-Activity.jpg

Ovdje bi mogla biti dobra ideja da se uvede npr. poklon kartica u vrijednosti članstva. Korisnik je kupi za nekog drugog, dobije u lijepom pakiranju pristupnicu, upute za učlanjenje i poklon bon, koji onda on može iskoristit i učlaniti se sam u klub. Služi svrsi, vjerujem da bi bilo interesa (baš zbog ovoga sam čitao tu stranicu), posebno za ove blagdane (možda je kasno za ovu godinu, možda nije). Posebno kad kupuješ npr. nećaku/nećakinji ili kumovom djetetu koji dobije članstvo na poklon i onda ga roditelj može učlanit vrlo jednostavno.

Screenshot-20251130-114743-com-android-chrome-Chrome-Tabbed-Activity.jpg

Link na stranicu za online učlanjenja vodi do stranice za prodaju ulaznica. Mslim da je ovo ispravan link https://tickets.gnkdinamo.hr/membership i da bi moglo zbuniti obične korisnike.

Screenshot-20251130-115027-com-android-chrome-Chrome-Tabbed-Activity.jpg

Mislim da bi ovdje bilo korisno staviti informacije o Prijateljima kluba.
  • rioda
    11.8k
    Ovdje bi mogla biti dobra ideja da se uvede npr. poklon kartica u vrijednosti članstva. Korisnik je kupi za nekog drugog, dobije u lijepom pakiranju pristupnicu, upute za učlanjenje i poklon bon, koji onda on može iskoristit i učlaniti se sam u klub. Služi svrsi, vjerujem da bi bilo interesa (baš zbog ovoga sam čitao tu stranicu), posebno za ove blagdane (možda je kasno za ovu godinu, možda nije). Posebno kad kupuješ npr. nećaku/nećakinji ili kumovom djetetu koji dobije članstvo na poklon i onda ga roditelj može učlanit vrlo jednostavno.Šteco

Ovo već u biti postoji, ali samo za bebe. Kad kupiš baby gift box, dobije se prazna pristupnica, za koju je već članarina plaćena. Roditelj djeteta samo ispuni pristupnicu i pošalje ju u klub. Tako da bi se primjena mogla vrlo jednostavno proširiti
  • Papastrumf
    20.3k
    U planu je nesto slicno i za odrasle i to uskoro.
  • Šteco
    1.3k
    Ako se ne varam u taj baby paket ide samo pristupnica, ne i plaćeno članstvo (bili su ranije, 2021. godine, paketi s plaćenim članstvom). Možda se varam, onda je ovo super cijena. Kako svake godine nećacima plaćam članarine, to bi bilo kao da poklonim roditeljima račun za članstvo. No, meni buraz kad dođe račun za produljenje samo da račune (tako smo se dogovorili), ja platim, i to je to.

Ovaj put mi treba poklon za frendovog sina, pa sam tražio jel ima kaj takvo da piknem. Uglavnom, drago mi je da je tak nekaj u planu, (za klince i za odrasle).
  • rioda
    11.8k

Ja sam nedavno kupio za nećakinju, bilo je s uključenim članstvom. Na pristupnicu ti napišu neki broj po kojem valjda vežu uplatu.
  • Šteco
    1.3k
    Ja sam nedavno kupio za nećakinju, bilo je s uključenim članstvom. Na pristupnicu ti napišu neki broj po kojem valjda vežu uplatu.rioda

Onda top. Dobro za znat jer na stranici je malo nejasno navedeno. Ipak, u ovom slučaju mi to ne pomaže, davno je prerasel to, ali naći će se nekaj drugo u shopu. :up:
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.