• barbax
    599
    Hajduk bez sudaca je goli kurac.
  • Gringo
    560
    apsolutno, to se vidi i svake godine u europskim pretkolima
  • rokikaciga
    7.6k
    Svida mi se mali kao stoper.

Neovisno uz ovo, ali skauti omladinske skole rade punom parom i ponovno je to masina kakvu poznajemo. Kroz 3-4 godine ce se vidjet rezultati ove price. Borimo se za potpis 2-3 ultra talentirana klinca
  • Hrc-Vg
    1k
    Ovo je Almena je pravi španer, a i radi ko konj cijelu tekmu i bio bi nam jako dobra opcija na desnom krilu.
  • Hrc-Vg
    1k
    to su mi tu i za Nejmašića napisali kad sam rekao da ii ga doveo zadnju sezonu koju je bio kod Šarana, a sada bi nam bio ogromni upgrade na nedodriljivog Mišića…Imam pravo na svoje mišljenje.
    A Alemna nam ionako nije više dostupan. Meni bi bio upgrade na Lisicu, čovjek je puno kompletniji igrač.
  • rokikaciga
    7.6k
    Kakav Nejasmic...

Kad vec pricamo gluposti onda cu ja rec da bi nama Feta Fetai bio bolji match od Misica ove godine.
  • rioda
    11.8k

Imao sam isti dojam za Almenu do sad, ali danas mi je bio baš nekako nevidljiv. Ali moram priznati i da sam tekmu gledao na mobitelu i usput kuhao, pa možda nisam sve popratio kako treba :lol:
  • Hrc-Vg
    1k
    Nejmašić mene jako podsjeća na Mišićia prije 5 godina, i defanzivno je puno jači. Pročitaj koje pohvale dobiva sad u Nizozemskoj…
  • prefontaine
    5.5k
    Kolega, prenijelo vas je dobrano, evo ispravio sam vam post
    Ovo je Almena je pravi španer, a i radi ko konj cijelu tekmu i bio bi nam jako dobra opcija na desnom krilu.Hrc-Vg
  • Droljo
    23.1k
    Kak je sve lijepo kad tovari ne pobijede... Unatoč belu kojem ovim putem jebem sve. Enter
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet