• rokikaciga
    7.6k
    Kad vidim da ljudi kazu da smo trebali dovest Garciju a oni su na dva bods od nas s utakmicom vise i 11 od 18 puta su imali ili igraca vise ili penal..
    Pa muka mi bude jebote...kakav Garcia jebo vas Garcia.
  • emilperska
    12.5k
    U ponedjeljak očekujem ako treba da ju Boban lopatom utjera u gol, jebe mi se..
  • db-izbjeglica
    19.3k
    Koliko vremena su proveli sa igračem više?
    Dojma sam da crveni nisu bili baš u sudačkim nadoknadama.
  • Navijač Dinama
    11k
    Dzabe i ova hajdukova prosipanja i nuđenja ko rumunjske prostituke kad mi i dalje na klupi imamo "csske anaj mcmima" za trenera koji je već bio nadigran od iste te Gorice..

Više me je toga strah nego ovakvog Hajduka
  • Crni86
    17.5k
    Iskreno nekako mislim da je bezveze ovaj x danas jer mi u ponedjeljak necemo uspjet dobit. Nadam se da cu bit u krivu, ali jednostavno mi je takav feeling
  • Zagreb1992
    2.8k

Zato briljiramo pod velikim Kovom :D jebeš više ove olupine od HNL trenera...Dinamo je klub koji mora imati kvalitetu na klupi, a ne neke škart iz HNL.a ..tako i na igrače mislim isto
  • rokikaciga
    7.6k
    Ma ne znaci da smo mi pogodili...al bogami nije ni Garcia neka sreca.
  • crophantom
    2.5k
    Treba Goricu dobit, pa onda ove na Maksimiru, ako ih opet oživimo i dopustimo na su na vrhu nakon subote smo baš propisni debili.
  • dzg7
    445
    Bravo Vz

Nadam se da naši neće zajebat u pon
    Moraju ic 200 na sat
  • don
    17k
    u ponediljak želin najprljaviju pobjedu u povijesti nogometa. Neka je sudac ugura u gol.

utakmica koja život znači.
  • emilperska
    12.5k
    U Gorici nismo dobili od proljeća 2024.
    1x i 1 poraz od tad.

A i ta pobjeda 2024. je nekako više izoliran slučaj jer je prije tog zadnja bila 2022.

Baš gadno, gadno gostovanje. Odvratan stadion.
    Bio sam valjda na svim našim kiksevima tamo od kad igramo s njima. Već imam fobiju od puta tamo, parkiranja, stajanja u redu za pivu.
    Uvijek završi nekim golom iz tranzicije ili gdje netko od naših ne zatvori prvu, a Nevistić glumi drvenu Mariju.
  • Jima
    965
    Pogubio se i vratio na crtu.Da je ostao 3-4m ispred,lagano bi obranio,jbg. Ali poslije je sve poskidao. Kada izlazis 1000 puta preko golmana iz presinga nekad se mora dogoditi i pogreška.
  • Navijač Dinama
    11k
    Zelenika je glavni krivac za gol, al je nakon toga gola odbranio bar tri 100% šanse.

Najzaslužniji je sto su bod izvukli.

I dalje bolji golman nego svi naši i to uvjerljivo.
  • rokikaciga
    7.6k
    Ma da, znam. Htio sam poslije napisat da se iskupio poslije ali mi komentar ostao u draftu.

Zato i kazem, ako vec izlazis od golmana u napad onda i ocekujes koje krivo dodavanje i to ne krivim toliko golmana.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet