• Jaro
    11.3k
    Pocivao u miru Bozijem...
  • BBBaranja
    4.3k
    Opet ćemo skupa ja i ti za naše navijati...
    Neka ti je laka hrvatska zemlja frende.
  • Rex Ramae
    4.2k
    Počivaj u miru Božjem i hvala ti na svemu.
  • Blueshadow86
    4.6k
    Jako tužno.
    Počivao u miru Božjem.
  • Shane
    227
    Počivao u miru.
  • maki
    63
    Počivaj u miru božjem
  • NerminB
    409
    Pocivaj u miru.
  • Dinamo Sector
    41
    Počivao u miru :(
  • superhik
    12.1k
    Sanjine, hvala ti za sve.
    Za Dinamo kakav sada imamo.
    Za svaku pomoć kada si mi bez oklijevanja pomogao. Uvijek ću ti ostati zahvalan.

Svim bližnjima moja sućut.
  • Nemrem igra Dinamo
    4.7k
    Ja bit ću sa tobom i u nebo kad uđem... :broken:

Dragi Sanjine, hvala ti na velikom doprinosu borbi za naš demokratski Dinamo, na svim lijepim napisanim riječima, počivao u miru Božjem :pray:
  • Tradicija bunta
    7.9k
    Nismo u fullu bili isti svijet ali mogu svakako reć da sam Sanjina smatrao prijateljem i jako mi teško kao čovjeku pada to što je otišao kao maltene krivac za sve loše što je klub prolazio i prolazi zadnjih godinu - dvije i što ga je svaki debil po internetu provlačio kroz svoja gubava usta. Nikada se nije požalio, pa ni onda kad su i ljudi relativno i njemu bliski počeli iz ogorčenosti ponavljati te odvratne laži o njemu. Siguran sam da ga je to pogađalo jer nitko nije zaslužio da sam ponese toliki teret. Nikada nitko ko je u klub došao s iskrenim namjerama i radio najbolje što može i zna ne bi smio iz kluba otići ponižen i ogađen, taman da je sve za sobom spalio, a kamoli da ovako kao on ostavi hrpetinu velikih stvari i ideja iza sebe.

Gomila odvratnih, bolesnih laži je izrečena na njegov račun što samo pokazuje koliko smo slabi i kako nam malo treba da postanemo i sami odvratni i pokvareni. Jedna od najvećih laži je da je Zeko doveo Sanjina u klub odmah uz onu da je Sanjin doveo Zeku. Sanjin nije doveo Zajeca u Dinamo niti je Zajec doveo Sanjina nego je Sanjin u klub došao zato jer je to Sjever predložio. Za deset godina će malo ko shvatiti kako i zašto, ali vodstvo tribine je znalo zašto i u kakvom stanju i okolnostima je tada klub funkcionirao. Nikada niti jednom taj dečko to nije rekao da spere sa sebe tu ljagu. Gledao je kako ga gade i rastaču razni ljigavci po internetu uključujući i neke njegove bivše kolege. O njegovoj plaći su pisali najgore lopine i banditi koji su punih džepova napuštali Maksimir. Naravno bilo je tu i grešaka i krivih poteza i za neke stvari postoje opravdane kritike ali te su se najmanje iznosile. Bila bi velika nepravda da ovo nije napisano, makar i ovdje. Počivaj u miru Sanjine, hvala za sve.
  • Liks90
    3.9k
    Počivaj u miru prijatelju i hvala ti za sve :pray: :broken:
  • Kermit
    845
    Nisam ga osobno poznavao, ali neki meni bliski ljudi su bili s njim dosta dobri i imali su samo riječi hvale.

Sanjine, počivaju u miru.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube