• Zagi
    13.2k
    Hoxha ima highlight tehnike.
    Sve sam sada vidio.
  • Benito
    1.4k
    Probaj barem uć u duel...
  • Bicikl Arbera Hoxhe
    93
    Arber s previše respecta i premalo drskosti pored sporijeg od sebe pa makar to bio i Meunier koji ima fini CV
  • FazeN
    4k
    Ne mogu se oteti dojmu da uz trenera, pa i tri šestice u vezi, jedan od problema je Hoxha.
    Sad će neko skočiti na mene i pošteno, najbolji igrač je Dinama u zadnjem periodu, ali ne znam, guši tu igru.
    Je zabije on golčinu, i bljesne ko lud nekad, no on jednostavno davi igru.
    Koliko puta Dinamo krene u kontru pa on stane na loptu, pa se vrti oko nje i onda se zabije u sredinu i izgubi je.
    Zanimljiva mi je brojka da su Beljo i Kulenović na početku sezone dok je Hoxha bio igrač "s klupe" a ne starter, zabili po 4 komada svaki, nakon toga post..

Ne znam, samo moje mišljenje.
    Krilo koje guši igru..
  • Carrasco
    6.6k
    Krilo koje guši igru..FazeN

Igru nije moguće ugušiti jer igra i ne postoji.
  • fakin
    2.2k
    kad sam ja prošli tjedan napisao da treba prodati hoxhu dok još nešto možemo zaraditi na njemu (jer znamo da nije ekstra klasa i da neće dugo potrajati ovakva njegova forma) dobio sam ove komentare:

Tak je, hajmo prodat hoxhu i kupit još jednog lisicu.Danko

može li mi netko objasniti misterij ove kretenske ideje prodavanja čovjeka koji nam je najbolji igrač? Meni je žao što neki od vas misle da je to slučajno, ali nije, dečko sustavno igra vrhunski i pokazuje ogroman napredak u pozicijskoj igri, presingu, svemu. Ne razumijem zašto bismo ga prodavali kad je naša velika snagaJos-Optimus

i sl.
  • Jos-Optimus
    8k
    ne razumijem, odigrao je jednu lošu utakmicu i ti si sad Nostrodamus? Žali Bože kluba za koji ti navijaš
  • fakin
    2.2k
    sad ćemo se krenuti i vrijeđati jel? nije to moja razina, tako da neću uzvratiti uvredom kao ti.

ti uopće ne razumiješ što sam napisao. kakva jedna utakmica? pisao sam o klasi igrača, hoxha je jednodimenzionalan igrač, i može zabiti neku utakmicu jebeni gol i to je to. on u klubu kao što je Dinamo može ući zadnjih 10-15 min kad ganjamo rezultat pa na svježinu ako uspije nešto napraviti i to je to.
    to nije igrač koji će igrati svaku utakmicu 90 min i raditi razliku, jednostavno nije takva klasa igrača.
  • Danko
    2.6k

Ja sam htio reći da prodajom hoxhe nećemo bit bolji sasvim sigurno.
    To nam dokazuje nedavno dovođenje desnog krila koji isporučuje manje od hoxhe i još tu tamo šeće po terenu. Zato sam rekao ajmo prodat hoxhu i dovest još jednog lisicu.
    Daj predloži koga dovest kad prodamo hoxhu?

Možda sam i malo subjektivan jer igrači koji sruše magarad na poljudu imaju posebno mjestu u mom srcu.
  • CastAway1986
    4.5k
    navedi mi jednog veznjaka od sinoc koji nije gušio igru? Evo koga bi ti stavio umjesto Hoxhe?
  • FazeN
    4k
    Kruške i jabuke.
    Za mene Hoxha guši igru i to je to, moje mišljenje ne znači da je ispravno, ali to mislim a nit ću mjenjat to misljenje posto je uzorak utakmica već sad veći gdje sam to vidio.
    Koga bi stavio umjesto Hoxhe? Nikog.
    Probao bi 4-4-2 jer Hoxha i Lisica su mi očajni trenutno i mislim da alternativa se treba probati no tko sam ja da sudim
  • CastAway1986
    4.5k
    a cuj nakon poraza svatko bi nesto mjenjao i izigravao trenera ali poanta price legendo moja je da bi bez Hoxhe bili u jos vecem zaostatku koliko god nam se sviđao ili ne..I ja bi da igramo 4-2-3-1 ali mi se to ostvari jedino kad igram FM
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet