• fakin
    2.2k
    svi smo zazivali rotacije prije 2 mjeseca, ali kad je krenuo raditi potpuno krive rotacije je napravio.

meni je najveća enigma ove kovačevićeve izgubljenosti to što nam beljo ulazi s klupe ili evo više ni ne ulazi, nego grije klupu. beljo je dobar napadač za naše prilike i trebao bi igrati u prvih 11 svaku tekmu. vadiš ga ili ako smo riješili utakmicu ili ako trebamo dobiti pa ga ne ide, ali ovo što kovačević radi je potpuno protiv nogometne logike i znanja i zato imamo trenutno belju kakvog imamo.
  • Crni86
    17.5k
    Imaš osjećaj da zatvorenih očiju baca pikado strelicu u nadi da će pogoditi bulls-eyehardek

Ovo sam ja pomislio dok sam pisao post :lol:
  • hardek
    7.5k
    Sva trojica se ne mogu sastati s loptom, ali sredina terena i postavke igre ostaju iste konstantno. Ne znam šta će biti kad Hoxha padne u formi, što se realno mora desiti jer znamo svi ko je Hoxha i ne vjerujem da može odigrati cijelu sezonu na ovoj razini. Odakle će onda golovi doći?
  • Crni86
    17.5k
    Odakle će onda golovi doći?hardek

Nigdje.

Zanimljivo je da smo se bas tako raspali nakon macabija. Iso vidjet na sofu kao ucinak hoxhe po utakmicama i upalo mi u oko slijedece.

Poslije macabija zabili smo 10 golova u 9 utakmica (brojim europu, a ne brojim kup). Od tih 10 golova, Hoxha je dao 3 , Dominguez je dao 2, Bakrar je dao 2, po 1 su dodali McKenna, Varela i Beljo.

Veznjaka nema na mapi po pitanju golova. Asisti 2x zajc, 1x stojke , 2x Benacer, 1x villar (ak ce mu se brojit ona lopta hoxhi u korner protiv rijeke), 2x Bakrar

Po ovome stvarno ispada da je bakrar uz hoxhu u najboljoj formi. Problem je samo sto je on te kontribucije imao kao vecinom desno krilo.

Od veznjaka su nesto kreirali zajc, beni i stojke (ima mislim uvjerljivo najmanju minutazu). Vise kontribucije u napadu od bekova su imali stoperi od macabija. Misica po pitanju neke kontribucije nema na mapi makar kroz asist, a igra covjek stalno. Jucer onaj andre sa 100 godina nam zabio gol ko zadnji vezni.
  • hardek
    7.5k
    Zato što Kova jedino što zna je forsirati igru preko bokova. Zato najbolje godine svoje karijere uvijek imaju bekovi i krila kod njega. Problem je u tome što je nama centralni dio terena 5x kvalitetniji od bokova a on to ne zna iskoristiti. Ne zna kako kroz centralu donijeti loptu u opasne zone, jednostavno ne zna čovjek.

Nadao sam se nakon Karlovca da dolazi pameti jer cijelo prvo poluvrijeme gurali smo kroz sredinu pa odlagali na krila ali eto vratili smo se na stare staze ubrzo.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.