• Danko
    2.6k
    Kad će više naučit da kad je hoxha blizu gol aut linije da mora napadati peterac!?
  • Kujtim Shalla
    7.7k
    Danas je bio dobar. Dao je gol,baš onak ,centarforski kako i treba. Na žalost poništen. Borio se ,otvarao. Pravio faule , nemam zamjerki
  • hardek
    7.6k
    Prvo poluvrijeme jako dobar, drugo poluvrijeme je teško ikoga suditi jer nije bilo igre uopće. Penal, ozljeda glave i onda gol tovara. Za nikoga od naših u tim trenucima ne možeš reći da je izgledao dobro na terenu
  • Crni86
    18k
    Dezurni pedro i dalje vidim.

Danas dobar, polako se dize i opusta. Bit ce to okej, samo kontinuiteta.
  • Fatos Beqiraj
    508
    Mora igrat svaku
  • marcio amoroso
    47.4k
    Da mu nisu poništili cisti gol i da nam je dosuđen penal koji se mogao i čak trebao suditi imao bi danas dva gola i bio heroj. Nogomet je čudo.
  • CastAway1986
    4.6k
    Po meni je bio dosta dobar danas i neopravdano mu je ponisten gol..Ne razumijem pljuvacinu
  • NerminB
    477
    Ok, samo pocesto mu se odbija lopta i treba vise napadati peterac. Nekako cesto ostane oko penala ili tu negdje. Steta za ponisten gol, dobro se snasao jbg.
  • Crni86
    18k
    Pogledao prvo poluvrijeme ponovno. Beljo odigrao sjajnih 35 minuta.

Otvarao, odlagao, pretrpio 3 faula za koje su stoperi hajduka trebali svaki po jedan dobiti zuti karton. Zabio taj gol, utrcavao na lopte. Imao onaj udarac sa 16 metara, neuspjesno odlaganje beniju di da je lopta prosla bi bio gol.

Redio pritisak, uzeo 3,4 lopte.
  • ElDorado
    8k
    bas sam se i ja to pitao
  • Jos-Optimus
    8.2k
    pljuju ljudi koji su preskakali tjelesni i koji prije tekme kažu da je najbitnike dati sve od sebe pa onda seru na kraju. Frajer je išao 200 na sat, tukao ih je, dobivao duele, zabio gol, na kraju se umorio. Po meni, odličan
  • Masto
    528
    Nisam veliki zagovaratelj belje al je danas svoje dobro odigrao šteta da mu je onaj amater poništio gol, mogu zamisliti da su se i protivnici iznenadili na odluku
  • mlinchica
    4.5k
    Beljo odigrao sjajnih 35 minuta.Crni86

Taj početak je bio izvrstan.
    Kad ga gledaš uživo on je mrcina. Izrazito snažan, brz, posvuda je.
    Pa kod gola je ugurao loptu, protivničkog igrača i još napravio nekakav salto unatrag. :lol:
    Ali … sude mu svaki fucking dodir na protivničkom igraču.
    Ono kaj se oduvijek spominjalo kako se letvi niš ne sudi, u slučaju našeg napadača je potpuno obrnuto. I to odmah od samog starta svake utakmice i ne u 16m nego na bilo kojem dijelu terena.
    Dok s druge strane njega vuku za dres nekažnjeno, uletava mu se u tijelo bez lopte nekažnjeno.
    Samo treba igrat svaku tekmu i treba još jednog energičnijeg igrača iza sebe, onu desetku kaj svi spominju.
  • scooniepenn
    5.9k

Sve potpisujem od rijeci do rijeci. Sa stranim sucem netko od hajdukovih stopera i Rebic kraj utakmice ne bi dozivjeli. U vise navrata se jako dobro vidjelo kakva je onaj glupan Tovaric povlacenja i faulove nad Belj tolerirao. Za mene sve u svemu jako dobar jucer uz cisti gol ponisten.
  • SAS1987
    19.2k
    Pa kod gola je ugurao loptu, protivničkog igrača i još napravio nekakav salto unatragmlinchica

Kamasutra :lol:
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.