• Liks90
    3.9k
    ZD 1455
    ZG 2572
  • Tuba1986
    91
    Zašto nema ulaznica za sjever gore protiv tovara?
  • Dubbbrava
    1.3k
    Zato šta će ga otvorit po potrebi ukoliko se rasproda ZG i ZD.
    Za to je pak najbitnije da u ponedjeljak zgazimo Goricu pa će i interes za utakmicu recipročno tome porast pa postoji šansa otvaranja gornje etaže
  • lukaoj
    56
    cijena za zapad dolje je 25 eura. To nije bas jeftino. Pogotovo za ljude koji imaju obitelj i za nekoga ko je vec isao na par utakmica ove sezone. A nakupi se toga. Plati jos pivu, plati si hot dog, ovo ono, nek vas ide obitelj od 3-4, ode tu 100 eura bez problema. Vjerovatno ce se rasprodati stadion, ali cijene su skupe za prosjcenog covjeka
  • Salva
    3k
    25€ je gotovo trećina prosječne dnevnice u gradu Zagrebu. Kome je to skupo za najbolju tribinu na stadionu na najvećem hrvatskom derbiju, nek promjeni tribinu ili recimo ne kupi pivo i hotdog, jer to nije obveza.
  • lukaoj
    56
    ja govorim za situaciju da netko recimo ide obiteljski, nije isto da ides sam i da vas ide 4-5., a ipak na ZD vecinom ljudi idu obiteljski
  • Liks90
    3.9k
    jeste gledali kolko su karte tovara za utakmice? Za obične utakmice 30eura karta za zapad, Rijeka ima po 45e zapad najjeftinija, a nama je 25eura derbi karta, obična tekma 15, i besplatna za članove za zapad gore…Neznam kaj bi trebalo? Možda da su karte za 1e bi ekipa bila zadovoljna…
  • Liks90
    3.9k
    454 danas otišlo za derbi, Gorica na 390 prodanih
  • javolimtebejako
    3.5k
    za 7 eura mozes pogledati tekmu NK Karlovca, za 10 eura mozes pogledat tekmu NK Rudesa. za 25 eura mozes pogledati najveci hrvatski derbi (na najskupljoj tribini) po meni posteno
  • Mihael2305
    865
    za 10 eura mozes pogledat tekmu NK Rudesa.javolimtebejako

Ne širi lažne informacije!

Protiv Karlovca ovaj vikend besplatan ulaz, inače je 5e
  • lukaoj
    56
    dalo bi se ulaziti u diskusiju je li nesto preskupo ili nije. S obzirom kakvi su Hr stadioni po meni bi za sve utakmice cijene trebale biti nize. Ali meni je jasno da klubovi moraju zaraditi, da moraju platiti osiguranja i sve. I jasno mi je da su cijene vise za Hajduk jer ipak je derbi. Ja bum sigurno iso na svaku tekmu bez obzira na cijenu. Samo kazem da dobrom djelu populacije je to skupo jer su teska vremena. Nikaj drugo. Nit sam ja napao klub ni ikoga. Samo neko moje misljenje zakaj prodaja ide sporije.
  • Liks90
    3.9k
    Pao ZD3
  • don
    17k
    ne razumin zašto nema objave kluba da je sjever rasprodan?

ako je cilj ekipi dat mir do Gorice onda dobro, ni ne treba ništa do utorka stavljat.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.