• Tvrdica McTvrdi
    3.6k
    Nama opasno visi prolaz, jer Betis, Lille i Midtdylland po sadašnjim izdanjima se nemamo čemu nadati. I da si upišemo bodove protiv Rumunja pitanje je hoće li 10 bodova biti dovoljno
  • Jaro
    11.3k
    pitanje je hoće li 10 bodova biti dovoljnoTvrdica McTvrdi

Aj ovo kolo par komada, al nedostatak nerjesenih uoucuje na proslogodisnju LP i broj bidiva za 24o mjesto bi mogao biti nama nedostizan. A i bodovi protiv Rumunja nisu nesto sto si ova momcad moze i pomisliti upisati...
  • fakin
    2.2k
    1. kolo - 2. mjesto
    2. kolo - 1. mjesto
    3. kolo - 4. mjesto
    4. kolo - 12. mjesto

do kraja igramo s Lilleom koji je danas izgubio od zvezde, s betisom koji je u odličnoj formi i danas je lagano dobio lyona, steauom koja ima tri poraza zaredom u europskoj ligi i s danskim midtjyllandom koji ima 4 pobjede u 4 utakmice i prvi je u europskoj ligi.
  • Infinity
    20.5k
    al nedostatak nerjesenih uoucuje na proslogodisnju LP i broj bidiva za 24o mjesto bi mogao biti nama nedostizan.Jaro

Prosle sezone nakon 4 odigrana kola 24. je imao 4 boda, te su 4 boda imale jos 2 ekipe ispod i 2 iznad.

Ove sezone 24. ekipa nakon 4 kola ima 5 bodova. Jedna ekipa iznad ima 5, a druga 6.

Ovo nam govori da je prosle sezone za 22. ili 24. poziciju bilo dovoljno 4 boda. Ove sezone za 24. trebas 5, a za 22. trebas 6 bodova.

Matematika definitivno govori da ce za prolaz dalje trebati vise bodova nego prosle sezone.

Meni je zalosno da nakon snova o europskom trofeju moram racunati mozemo li proci medju 24 najbolje ekipe.
  • über alles
    2.2k
    Malmo ce nas kostat
  • Tvrdica McTvrdi
    3.6k

Sramotno je u svakom slučaju da gledamo hoćemo li biti 24ti jer to je kao da spašavamo nekadašnje treće mjesto u skupini. To lovimo u Ligi prvaka, u EL lovimo prvo i zadovoljimo se s drugim.

Još jednom podsjetnik da iako je puno timova od nas bogatije, iz jačih liga, stadiona, navijača, mi smo po koeficijentu bili u prvom potu
  • Chempers
    1k
    Meni je zalosno da nakon snova o europskom trofejuInfinity

Dobro sad, jel ovo stvarno netko mislio ozbiljno?
  • Dino
    4.8k

Ja evo na primjer. Sam moj je problem kaj sam ocito optimist bez uporista ili sa slabim uporistem (pobjeda fenera).
  • Krizy
    63.6k
    Ludogorets - Celta 3:0
  • Sibirski plavac
    7.3k
    Od prvog mjesta smo došli do samo boda ispred 25. mjesta.

:fear:
  • Ijayi Atiemwen
    4.8k
    IMG-5501.png

Ovaj Maccabi je isto smiješna ekipa, bitno da je pola foruma pričalo da možemo osvojiti Europa ligu… Jedini pravi bodovi su nam protiv Fenera, bod u Malmu na guzove ne treba pretjerano računat
  • fakin
    2.2k
    Malmo gubi 3:0
  • Filip 91
    2k
    Smrdljiva Zvezda je ispred nas na tablici uživo.
  • fakin
    2.2k
    A nakon prva 3 kola imali su 1 bod, a mi 7. Kako se brzo stvari promjene
  • Miro Vugrinec
    10k
    Sreća pa smo dobili stvarno lagan ždrijeb za europsku ligu. Dobili smo Malmo i Maccabi kao gostovanja gdje smo vise domaćini nego gosti, a uz to sve to su 34 i 35 ekipa ove europske lige od 36 sa osvojenim jednim bodom i to Malmo protiv nas. Sreća sto su kuci Fener i Steaua(jedina tekma di još s našom trenutnom kvalitetom možemo uzet bodove) jer da su te dvije tekme u gostima ne bi ni njima bod uzeli pred 50-60 tisuća Turaka/Rumunja
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.