• Crni86
    17.4k
    ne znas u kojem smislu vile :lol:
  • Kujtim Shalla
    7.4k
    Tako je i Jakir kenjao nakon Bayerna,momčad smo mlada ,došli smo da uživamo u atmosferi,zaslužili su dečki bla bla ,nemamo momčad ,ovo je level ili dva više ,ja sam tražio neke igrače ,nisam ih dobio bla bla ,onda dodje trenerima sa mudima i stavom. Od iste momčadi napravi lavove i uzme 9 bodova .
    Nitko mi ne može reći da od ovakve momčadi koja je na papiru iz Belju, Bennacera,Zajca ,McKeenu da ne nabrajam, pravi trener nebu napravio bolji rezultat. Mi izgledamo kao momčad koju niko nije trenirao,koja prvi put igra zajedno ,gdje se ne zna ko je prvi napadač,ko je prvi golman,bek, half ,krilo niti nalog pa skoro 6 mjeseci. Koliko vremena još treba,koliko strpljenja treba da se krene prema naprijed,da se vidi napredak. Da smo prava momčad. Mi sa Kovom smo sve gori , i to je činjenica. On ne zna ni prvi 15 a ne 11
  • don
    17k
    Nasa najbitnija utakmica je u ponedjeljak. Previse drame se radi danas, traze se glave i sl.

Kriza je… lose zgledamo i dosli na noge top ekipi. Zgubili smo. Ukoliko se u ponedjeljak ne pobjedi onda podrzavam da se krenu trazit glave.

Nismo se sigurno danas trebali vaditi.
    Crni86

apsolutno, ovo večeras je totalno nebitna utakmica. Problem je samo jer smo se osramotili i prosuli ugled.

Gorica je finale, kiksa li se tu, glave moraju padat.
  • ElDorado
    7.7k
    svi smo ljuti ali ponovit cu vise je do trenera nego do rostera. Na klupi sjede neki koji bi morali igrati mozda kod drugog trenera. A potpuna neuigranost linija? Kaos.
  • Praskaton
    4.7k
    nebitna utakmicadon

Naporan si kao rijetko tko na ovom forumu
  • emilperska
    12.4k
    Ne poletit.. Dobili smo 1 HNL utakmicu. Bio je pravi pristup, vidjeli smo i nešto mlađu, potentniju ekipu, konačno dan bez Nevistića na golu valjda najgoreg prvog golmana Dinama ikad, ali to je generalno trebao biti još jedan dan u uredu.

Lille sam po sebi nije najbitnija tekma. Europa ove sezone nije primarna, Francuzi nam ne leže ni u jednom sportu osim valjda vaterpolu jer tamo nisu elita. Idemo se ne osramotit, ne blamirat pa što bude.

Ali Gorica, jogurt, Slaven i Loksa su naše majke svih majki ove sezone. 4 pobjede u te 4 utakmice bi mogle usmjeriti HNL sezonu i vratiti jogurt na tvorničke postavke.

Ovo je komentar koji mi je ostao neobjavljen na ovoj temi nakon fake Varteksa jer očito nisam stisnuo Post.

Kako god, HNL je majka svih majki i naslov ove godine je jedan od najbitnijih u povijesti što se tiče dugoročne putanje razvoja kluba.
    Pisao na temi Fenera i Maccabija da je ova naša momčad slagana da osvoji HNL (uz preduvjet standardnog raspada jogurta tijekom sezone) i da se stvore neki temelji za sljedeću sezonu i onu iza.

Sad smo negdje na razini 2017. Dakle godinu dana prije dolaska Bjelice kada se odradila loša europska sezona, ali se vratio HNL naslov nakon Rijekinog naslova. Razvili su se Olmo, Moro, Gojak, Perić i Rahmani. Vratio se Ademi nakon dopinga. Stojanović je postao ozbiljan igrač, na zimu su dovedeni Hajro i Gavra, na ljeto dolaze General NB, Petko i Orša i ostalo je povijest. U sezoni 2017/2018 je ZM promjenio 3 trenera dok nije došao do Bjelice.

Nadam se da je ovo takva sezona. HNL naslov, izgradnja skroz nove ekipe i afirmacija par klinaca..

Europa će bit teški kurac. Ulovili smo Fener na krivoj nozi prije smjene trenera i to je u pravilu to.

Ova ekipa ne bi ušla u ligaški dio euro natjecanja kroz kvale isto kao što nije ni ona 2017. Europa će nam samo odmoć. Ne bi mi izbacili u EL kvalama 3 ekipe nema šanse.

Ako Boban ne prekine uskoro ovaj performans s Kovom, mogli bi bit gadno. Nadam se da je Kova Bobanu ono što su Mamiću bili Mario Cvitanović i Nikola Jurčević prije Bjelice.
  • don
    17k
    puca mi ona stvar i za tebe i tvoje anonimno mišljenje, viruj mi. Ali baš jako puca.
  • Svi na Sjever
    3.2k
    Ova momčad ne može igrat 4-3-3 u Europi, a i dosta utakmica u prvenstvu.

Boban je u velikoj zabludi, ako misli da ova ekipa može na duge staze igrat 4-3-3.
  • cibona
    7k
    Slažem se kolega. Ali ne drži trener sam sebe na klupi. Imamo predsjednika koji čvrsto stoji iza njega iako je i poluslijepoj babi na kauču jasno da kovačević nije kapacitet za trenera dinama.
  • San Lorenzo
    23.2k
    Lagano se postavlja pitanje što uopće očekivati i ako dođe do smjene trenera, ovog trenera je postavio Boban, na čuđenje svih, ovom treneru Boban i dalje vjeruje, na čuđenje svih...je li uopće nakon svega realno očekivati neku klasetinu na klupi ili je realnije očekivati nekog Šafarića? Ja lagano naginjem na ovu drugu stranu...
  • Keyser Soze
    17.1k
    Nije ovo ekipa jos za Europu, nadogradivat ce se, al mora uzet HNL
  • emilperska
    12.4k
    Pa nitko više ni ne očekuje Bjelicu ili Vahu jer zna da ne bi mogli s Bobanom. Ali ono, trzni se čovječe. Saberi se više (J.R., 2013).

Inatiš se svima živima i neživima s Kovom. Upropastit ćeš sve radi inata. Imenuj Jerka Leku koga već misliš da će ti kimat glavom, ali daj se trzni da izvučemo ovo do kraja jeseni..
  • Infinity
    20.5k
    Kako god, HNL je majka svih majki i naslov ove godine je jedan od najbitnijih u povijesti što se tiče dugoročne putanje razvoja kluba.emilperska

Nije li to bio naslov prosle godine? Ili pretprosle? Ili godinu prije?

Najgluplja teza koju potezemo godinama je ta da je 'ove' sezone naslov najbitniji, kao i da je HNL majka. Lazemo sami sebe da bi opravdali neuspjehe u Europi.
  • Goncalo Santos
    2.5k
    Imamo li mi nadzorni odbor? Ili ce nastaviti gledati kako nam klub ide u propast?
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet