• Krizy
    63.6k
    U 77 europskih utakmica Celta je protiv Dinama izjednačila šestu najveću europsku pobjedu u povijesti kluba.

U 143 europske utakmice Lille je protiv Dinama upisao treću najveću europsku pobjedu u povijesti kluba.
  • Kujtim Shalla
    7.4k
    Uh najbolje od današnje utakmice je to da se upravo završila
  • NitkoBitan
    33.2k
    Prvenstvo je najbitnije. Fokuss
  • Marc
    696
    Mi ove godine možemo osvojit prvenstvo samo slučajno, ako nam ga tovari poklone. Bolje da se spremamo za iduću rekonstrukciju momčadi na ljeto. Sramota!
  • cibona
    7k
    Svaka daljnja kritika treba biti usmjerena prema bobanu koji svjesno drži kovačevića kao trenera. On želi poslušnika, osobu koja će ga bespogovorno slijediti, a to je sve našao u kovačeviću. Ako boban kaže da nema razgovora s novinarima, onda nema, i kraj priče, nema "ali".

Vidim da neki zagovaraju bjelicu, ja vam odmah kažem zaboravite da će eventualni budući trener biti osoba sa gardom i svojim stavom. Traži se dobar čovjek, plemenitih osobina.

I za kraj, nula udaraca u okvir gola. HALO?!?! N U L A. Hvala predsjedniče!
  • Krizy
    63.6k
    Izjednačen je osmi najteži poraz u povijesti kluba, a samo tri puta je Dinamo gubio s više razlike (Bayern 9:2, Lyon 7:1 i Bayern 5:0).
  • Dinamo Sarajevo
    190
    ja bih kuću smio staviti na bubanj da s Kovačevićem nećemo biti prvaci
  • Debelko
    376
    deri majstore, samo deri…da se bar tako deres na utakmici
  • cibona
    7k
    Jel ti treba još jedan izvor možda? Hoće li ti slika moje godišnje ulaznice sa sjevera biti dovoljna?

Ajde produži.
  • Debelko
    376
    izvor je rekla kazala, samo deri upise, nastancaj ih jos 100 veceras
  • Crni86
    17.4k
    Nasa najbitnija utakmica je u ponedjeljak. Previse drame se radi danas, traze se glave i sl.

Kriza je… lose zgledamo i dosli na noge top ekipi. Zgubili smo. Ukoliko se u ponedjeljak ne pobjedi onda podrzavam da se krenu trazit glave.

Nismo se sigurno danas trebali vaditi.
  • ElDorado
    7.7k
    s ovim trenerom nema nade
  • Crni86
    17.4k
    djelomicno se slazem, samo kazem da se trebaju spremit vile do ponedjeljka po mom misljenju.
  • cibona
    7k
    Može tebi za dušu :kiss:

Evo danas je sve bilo odlično, momčad je nova, trener je nov i ovo je velika lekcija za budućnost, bitno da smo dali priliku mladim igračima.
  • ElDorado
    7.7k
    dobro si napisao vile
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention