• Dinamosaur
    2.8k
    cuvajte se, ova rupa na stupu zgleda ko od metka :cool:
  • Fatos Beqiraj
    434
    Sumnjam u to sa theophilom, reka je i na pressici da im je prednost brzina, tako da ocekujem lisicu ili mikica
  • Crni86
    17.4k
    Dajte malog mikica u prvih 11. Ovo je tekma di se nema kaj zgubit a moze se puno dobit. Zamislite samo samopouzdanje mike ukoliko odigra dobru tekmu danas, pa letio bi hnlom.

Meni se cini da mali ima one sportske drskosti i da nebi pokazao ni trunku respekta francuzima.
  • K3p
    365
    Ne slažem baš s time... jer isto tako možemo primit 3 komada s njegove strane i napravit mu medvjeđu uslugu kao onomad Živkoviću. Rađe 90 min protiv gorice.
  • Bicikl Arbera Hoxhe
    90
    Neka vrsta kockanja je izać s neiskusnim Mikićem, no ja bi to napravio. Može puno dobit i on i Dinamo ukoliko malac odigra korektno. Uostalom, ako već ne bude željeni rezultat, bolje da je s Mikićem nego s KTC-om jer će mu to poslužit kao dobra škola i skupljanje iskustva (i Joško je pio vodu na svom prvom prvenstvu kod primljenog gola). Tu treneri moraju odradit psihološki dio i pripremit malog na svaki mogući scenarij. Prije svega podić ga, ali i pazit da ne izgori u želji.
  • Jokagrof
    34
    a s lisicom i ktcom cemo popit 5 komada...pa svaki put kad je igro lisica beka preko njegove strane je pao barem 1 gol
  • K3p
    365
    Ali zato s Teom na beku smo znali odigrati jako dobre utakmice. Nije najsretnije rješenje, ali rađe bi to nego da malom srušimo samopouzdanje u utakmici u kojoj nemožemo puno izgubiti osim da se netko ozljedi. Isto tako misliš da LOSC nije svjestan da će nam beka možda igrat klinac s 1 utakmicom? Moguće da će dio taktike biti forsiranje naše lijeve strane.
  • fakin
    2.1k
    Mislim ne bi ni ja njemu bez iskustva dao sansu u ovakvoj bas utakmici, ali alternative su jos gore, tako da trenutno mikic je jedino logicno rješenje za desnog beka
  • Tvrdica McTvrdi
    3.6k
    Treba vodit računa da nije svejedno ako gubiš koliko gubiš (valjda smo to naučili u Minhenu). Odnosno, čak i da kola krenu nizbrdo i gubimo 2-0 nakon pola sata, maksimalna ozbiljnost do kraja i barem drži gol razliku. Zato ne bih rekao da je svejedno starta li Mikić i "ionako gubimo".
  • Praskaton
    4.7k
    Kod starta Mikića mi je jedino upitno ima li on snage za tri utakmice u 9 dana.
  • Zagi
    13.2k
    Ali zato s Teom na beku smo znali odigrati jako dobre utakmice.K3p

Nekada davno. Svi golovi protiv Celte pali prek njega.
    Daj malom da igra.
  • Dinamo-SB
    771
    Nadam se da će Mikić biti u prvih 11. Ako nešto zezne - okej bit će mu dobra škola,a i Mikić ako totalno loš bude izvadit će se van i opet će mu to biti dobra škola. Ne vidim doslovno što možemo u ovakvoj utakmici izgubiti ukoliko Mikić starta pogotovo jer u ovoj tekmi nismo favorit. Evo i protiv Varaždina je bila bitna tekma pa je startao i bio ok. Mislim to je kao ona fora da poslodavac ne želi zaposlit mladog top studenta koji je izašo s faksa jer nema iskustva. Pa naravno da mu treba prilagodba i da će griješit,ali možda se krije dragulj koji će ti promaknuti. A i ono najbitnije od svega je da nemamo drugog desnog beka osim Mikića i nekako sam uvijek skloniji tome da netko igra svoju prirodnu poziciju nego eksperimenti razni.
  • K3p
    365

Ok, i to je istina. Da li je to slučajnost ili je ktc lagano popustio i spreman je za penziju najbolje zna stožer. Tako da bi njima prepustio odluku.
  • Efes Pilsen
    13.9k
    Na kraju ce Fran Topic igrat beka :rofl:
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.