• FazeN
    3.9k
    Kova zna samo ko počinje i to je to.
    Ako ćemo se voditi zadnjim treningom, Mikić počinje danas, no bumo vidjeli
  • rokikaciga
    7.5k
    Veca mi je kocka izac sa Teom ili Lisicom nego s Mikicem. Jedan se zna postaviti ali je prespor za beka. Drugi je motorican ali nije bek. Mikic je i bek i motorican. Cak i da popijemo 2 gola preko Mikica, treba stat iza njega i u javnosti i iza zatvorenih vrata da ne potone i odmah mu dat povjerenje u sljedecoj utakmici.

Zileta jr. smo sjebali jer je potonuo protiv Lokse(?) i onda nije vise vidio teren do kraja sezone sto je skroz krivo
  • NitkoBitan
    33.2k
    Nadam se da će Mikić biti u prvih 11. Ako nešto zezne - okej bit će mu dobra školaDinamo-SB

Sjecam se tih skola sa klincima u Europi i nikad nista nismo naucili.

Da, europski velikani znaju ubacit nekog klinca od 16,17 godina u ekipu, ali tu se radi o vanserijskom talentu a ne decku koji neki dan nije radio razliku (ili neku minimalnu) protiv prosjecne ekipe svoje dobne skupine. Mikic ima 19 ali fizikalijama je tu negdje kao ti europski klinci.
  • Teofil Kateran
    3.6k
    Sjecam se tih skola sa klincima u Europi i nikad nista nismo naucili.NitkoBitan

Neusporedivo jer je Valinčić prvi desni bek, a njega trenutno igrom slučaja zbog ozljede nema. Da je zdrav uopće ne bi bilo upitnika hoće li startati on ili Mikić. Mikić mora startati jer je on jedini desni bek u kadru i zaslužio je dobiti priliku.

Nije mi jasno da ljudi i dalje zazivaju Theophilea na beku nakon Celte gdje je jako ružno izgledalo koliko ga je Zaragoza ostavio iza sebe prije drugog gola. Lisica isto nije bio bajan i direktno je utjecao na rezultat protiv Istre. Da se razumijemo tu ne kritiziram uopće njih kao igrače koliko odluku trenera da ih stavi na neprirodnu poziciju, zato se upravo nadam Mikiću večeras.

Neće se ništa dobrog izvući iz toga ako Theophile i Lisica startaju, Mikić na beku ne može odigrati ništa lošije od njih u nedavnim utakmicama. Tu možemo biti samo na dobitku.
  • austrijanac
    8.5k
    Jedne novine su jako blizu startnih 11.
  • Dinamo-SB
    771

Sjecam se tih skola sa klincima u Europi i nikad nista nismo naucili.NitkoBitan

Ne slažem se jer nije ni približno ista situacija i aludiraš da imamo neko drugo logičnije riješenje što ja ne vidim.Tada si imao alternativu i svjesno gurao klince,a sada ju nemaš tj. alternativa je KTC koji se pokazao da ne može to odigrati protv Celte i tu apsolutno ništa nisi dobio.Čovjek izašao na poluvremenu da ne primimo još 5 komada. Možeš eventualno staviti Godu na desnog, a MPV na lijevog što po kategoriji godina i iskustva bi isto vrijedilo kao i za Mikića što si napiso. MPV 12/2005 rođen ,a Mikić 01/2007. Znači godinu i mjesec su razlike. Vidim su i isto visoki pa i fizikalije su slične. ugl. OK sve,ali koja je alternativa? Pa nitko ne gura Mikića u trenu dok ti imaš drugog desnog beka zdravog nego u ovoj situaciji kakva je trenutno.
  • Dinamosaur
    2.8k
    Ne vjerujem niti jednom od navedenih portala kaj se tice postave i bas bi me zacudilo da starta sa Mikicem kad mu je i ovako jedva dao sansu u HNLu. Ocekujem mudrolije na toj strani, najmanje Mikica
  • Heisenberg1986
    413
    Isli smo sa vamaaaa svaki put daleko!!!!
  • tp1997
    2.3k
    Nekada davno.Zagi

Ne tako davno. Od Milana nije prošla ni puna godina.

Problem je što se protiv Celte od njega tražilo da igra kao Valinčić i odlazi visoko, naravno da je onda ostajao na vjetrometini za razliku od Milana gdje je i on sam a i kompletni blok bio niže.
  • fakin
    2.1k
    Prema posljednjim informacijama, na desnom beku trebao bi startati Noa Mikić, koji je igrao i u prošloj utakmici protiv Varaždina. Mikić bi tako dobio prednost ispred iskusnog Kevina Theophilea-Catherinea.
  • Liberopulos
    8
    Nadam se najboljem, ali ovi su bojim se trenutno drugi svijet za nas. Za pozitivan rezultat moramo biti izrazito efikasni naprijed jer ćemo imati 1-2 prilike, a iza moramo biti izrazito angažirani s natprosječnom trkom i agresivnošću. Ajmo Dinamo!
  • ElDorado
    7.6k
    Index kaze da je prelomio na Mikića. Samo bi jos volio vidit Vinlofaa ne Godu. Znaci isto ko protiv Vž.
  • blue heart 72
    2.8k
    Ništa od kortea?
  • rokikaciga
    7.5k
    Molim isto kao protiv Vz samo Beljo gore umjesto Bakrara.
  • lukaoj
    44
    mene sam zanima ko to njima govori. Mislim kaj se Kovacevic dopisuje s novinarima indexa i updatea ih svako malo o sastavu?
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.