• fakin
    2.1k
    filipović, mckenna, dominguez, mišić, zajc, ljubičić i hoxha su 100% unutra.

dvojbe su samo vinlof ili goda i desna strana i napad, hoće li biti mikić, lisica, bakrar ili lisica, bakrar, beljo.
  • Fatos Beqiraj
    434
    Ljubo i Beljo zabijaju danas ajdeeeeeeeeee
  • immerwieder
    1.6k
    danas Miha odčepljuje
  • Masto
    488
    Iz pouzdanih izvora mi je javljeno da pobjeđujemo beljinom panenkom iz penala u nadoknadi
  • DerHerrKool
    211
    Riječi ti se pozlatile!
  • Laugreano
    4.8k
    U ovakvim utakmicama 352 nam uvijek dobar pokazao. Ja bi isao. Filipovic-mckenna dominguez galesic-vinlof zajc misic ljubicic lisica- hoxha bakrar
    Dovoljno brza ekipa za tranzicije.
  • db-izbjeglica
    19.3k
    ajmo vidjeti što će biti... bez prevelikog stresa i ljutnje ako ne bude dobro.
    pazite, ova momčad je na okupu tek ovu sezonu, znači par mjeseci, svi smo znali da će biti amplituda i opet se svi čudimo kad dođe lošiji period.

ovo danas je vjerojatno najozbiljniji protivnik ove sezone i još se igra u gostima.
    nadajmo se da će igra biti na razini one protiv fenera ili barem blizu i da neće izgledati kao protiv celte.

sretno momčadi i svima koji idu ili su već došli gore!
  • rokikaciga
    7.5k
    Sad vidim i Index prenosi KTC na beku. Duboko se nadam da to nije istina jer Teo nazalost vise ne moze igrati beka.
    Takoder i Bakrar gore s cim se bas ne slazem.
  • Peškaman
    8.2k
    Mislim da ćemo se postaviti defanzivno i čekati kroz kontre, u biti ionako kako smo igrali u početku sezone.
    Očekujem Godu na beku zbog defanzive, Dominguez i McKenna.
    Veza Mišić, Ljubičić,Zajc.

Upitnik mi je nad lijevim bekom jer mislim da Mikića neće gurati u Europi, očekujem Lisicu/KTCa. Samim tim lijevo krilo Hoxha,desno Bakrar,vrh napada Beljo.
  • Sajla
    15.1k
    ovo danas je vjerojatno najozbiljniji protivnik ove sezonedb-izbjeglica

fali ti nešto. "najozbiljniji protivnik" - do sada. bit će još ove sezone Roma i Aston Villa do finala :strong: :pray:
  • db-izbjeglica
    19.3k
    fali ti nešto. "najozbiljniji protivnik" - do sada. bit će još ove sezone Roma i Aston Villa do finala :strong: :pray:Sajla

mea culpa...
    istinu zboriš! :halo:
  • striko
    2.8k
    KTC na bekurokikaciga

Nadam se da ne pomišlja na ovo.
  • kletjeapoteka
    0
    Pozdrav, zna netko gdje je okupljanje navijača?
  • Tvrdica McTvrdi
    3.6k
    Bolje mi je onda Galešić na beku nego KTC, iako nijedna opcija nije velika sreća. Možda čak najbolje Goda
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.