• Jima
    964
    Ovaj tjedan dovozimo oba stupa i sjever je gotov.
  • scooniepenn
    5.9k

Top, bit će brutalno za vidjeti kad se Sjever zgotovi i stadion krene dobivati obrise.
  • Thor
    1.5k
    Ovo je skoro ko gotovo :grin: za mesec dana bu zledalo ko maksimir sad pa bi mogli vec pocet igrati :rofl:
  • SAS1987
    19.2k
    za mesec dana bu zledalo ko maksimir sad pa bi mogli vec pocet igrati :rofl:Thor

maraca-antigo1.jpg
  • Twisted1
    1k
    Pregled radova - studeni

• SAS1987
    19.2k
    Veseli me da se vidi napredak i na zapadnoj tribini :cool:
  • Goncalo Santos
    2.4k
    veci broj radnika na gradilistu ne znaci nuzno krace vrijeme radova.

Npr ako dolaze predgotovljeni betonski elementi, i za ugradnju jednog je potreban 1 kranist i 2 pomocna radnika koja ce fiksirati i element i navigirati kranistu, nece se ugraditi brze taj element ako poduplamo broj radnika, posao ce biti isti.

Isto tako ako se nesto kopa, ne moze se samo dovesti 20 bagera i buldozera, svakom pojedinom je potrebno i osigurati povrsinu za kretanje, za okretanje u krug, tako i kamionima.

Beton da dosegne cvrstocu od 95 posto treba mu 28 dana, ako se pravi neka betonska ploca mora proci bar toliko da bi dosli radnici koji ce kasnije raditi nesto na toj ploci.

Radovi teku sasvim solidno. Uzmite u obzir da je kompanijama tesko naci dobre radnike, a ima i toga da uzimaju samo najjeftinije koji slabo rade sto dodatno onda produljuje posao.
  • vjeko1701
    20.8k
    Prema trenutnoj dinamici, meni kao laiku sve izgleda poprilično razumno i ne dobivam dojam da će se probiti zacrtani rokovi. Oni koji su stručniji u građevini me lako isprave.
  • Sajla
    15.1k
    pogledao sam ovo na 2x brzini i još uvijek mi je presporo... ali gušt je vidjeti kako radovi napreduju, ne mogu zamisliti da bi za malo više od godinu dana mogli tamo gledati utakmice!
  • Tvrdica McTvrdi
    3.5k
    veci broj radnika na gradilistu ne znaci nuzno krace vrijeme radovaGoncalo Santos

Svi oni zadatci iz matematike s kojima nas je profesorica maltretirala su bili laž :fear:
  • Sajla
    15.1k
    Svi oni zadatci iz matematike s kojima nas je profesorica maltretirala su bili lažTvrdica McTvrdi

matematika je jasna - jedna trudnica, jedno dijete, 9 mjeseci = tri trudnice, jedno dijete, 3 mjeseca :rofl:
  • reziser
    7.9k
    radovi super teku, gradnja ima svoju dinamiku i nemozes ubrzati koliko god mi to zeljeli
    Jedva cekam prvu tekmu, pa kad zagrmi.... :strong:
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube