• Pacho
    11.2k
    Kako je tocno docekan na noz? I gdje su primjeri tih napada na njega na najnizim razinama koje Jelicic spominje?
  • jedan u nizu
    16.4k
    Kako je tocno docekan na noz? I gdje su primjeri tih napada na njega na najnizim razinama koje Jelicic spominje?Pacho

Pocni od sebe i dobrog covjeka Kove.
  • cibona
    6.9k
    Sumnjam da se tu išta pitalo kovačevića, ovo je bobanov obračun s medijima, kovačević je samo javni eksponat. Da mu boban sutra kaže "budi s medijima najbolji frend", on bi to i bio.
  • Mr Anderson
    15.2k
    Nek dođe na presicu, da izjavu, možda suhoparno odgovori na koje pitanje i to je to. Ne mogu ga kazniti.
  • Crusades
    20.2k
    Izvor je isti kao i kod tvrdnje da Boban slaže Kovi ekipu i prvih 11. Imaginarna mašta.

Nevjerojatna je činjenica da određen dio kolega ima potrebu konstantno stvarat neke toerije zavjere i urote.
  • tp1997
    2.3k
    Izvor je isti kao i kod tvrdnje da Boban slaže Kovi ekipu i prvih 11.Crusades

Izvor je ovdje čista logika. Boban od početka ima maltene silenzio stampa politiku, onda otvoreno i čak možda i neumjesno izvrijeđa novinare, i eto odjednom Kovačević, koji se s novinarima nikada nije sukobljavao, više nema presice.

Tebi se čini vjerojatnije da se Kovačević samo jedan dan probudio i odlučio da neće pričati s novinarima?
  • FelceAzzurro
    1.1k

Čuo iz pouzdanih košarkaških izvora
  • cibona
    6.9k
    Bravo legendo. Ja tu pišem ono što mislim, tko je rekao da se pozivam na bilo kakav izvor?

Uostalom, ovdje govorimo o čistoj logici kako je kolega iznad tebe lijepo objasnio. Ti možeš birati, ili ćeš ići smjerom zdrave logike ili ćeš biti slijep pored zdravih očiju. Kovačević do ovog tjedna nije imao nikakvog sukoba s novinarima, dapače, govorio je da ne prati što mediji govore i pišu, a počeo je izbjegavati presice onoga trenutka kada je boban ušao u verbalni delikt s njima.
  • Pacho
    11.2k

Je, jamacno je Jelicic mislio na mene i ostale forumase.
  • jedan u nizu
    16.4k

Naravno da ne, ali ti ga posprdno spominjes tu danima\tjednima, i onda se cudis kao tko to po javnosti ima istupe prema Kovacevicu da ovaj odluci ne ici na pressice.
    Nemojmo se pravit ludi
  • ElDorado
    7.6k
    Ja mislim da je Boban ukrao 12 miliona, da je jugosloven i komunist, da je onog milicionera udario jer mu je bio duzan lovicu i da sustavno radi da unisti klub iz osobnih interesa.
    To je ta razina trkeljanja.
  • mali M
    9.1k
    da se Kovačević samo jedan dan probudio i odlučio da neće pričati s novinarima?tp1997

Kovačević se prvi puta probudio da pritiskom kluba kao Dinamo, u rezultatskoj i momčadskoj krizi gdje njegove kompetencije propituju skoro svi javi mediji i sprda ga javnost.. zbilja je trebao jednog Bobana da mu naredi da zbog njegovih osobnih ratova Kova ne smije davati presice.. daj... Ajde nemoj...
    Možda munje Boban samo rekao, Kova pobrini se za sebe, koncentriraj na momčad i tekme, pusti presice a klub će stati iza tebe... A možda mu nije ništa ni rekao...

Ja mislim da je Boban ukrao 12 miliona, da je jugosloven i komunist,ElDorado

Zaboravio si i onu staru provjerenu informaciju i da je gej.
  • Jurki
    20.6k
    Stvarno se vec previse svira kurcu zbog tih presica.
    Cemu se uopce pojavljivati, mogu se komotno pustiti stare snimke presica jer pitanja danas nebi bila drugacija nego prije.
    A i ruku na srce, nismo nikad culi nekaj novog kaj se nije znalo prije.

Kovacevicu je pametnije da se fokusira na momcad. I dobro da je to poceo raditi.

Zelim dobru igru, golove i pobjede, boli me kurac za press konferencije.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.