• Omake
    13.6k
    Pogledao malo rezultate hajduga ove sezone

6 utakmica gdje je protivniku sviran crveni ili penal za Hajdug, prosječan net xG 1,4 što je 80 bodova po sezoni

8 utakmica bez sudačke prednosti, prosječan net xG od 0.28 što je sezona od 58 bodova.
  • Crni86
    17.3k
    Jaka prica ovo za tovare. Zna se vec nekoliko mjeseci da nisu kliknuli i da se medusobno ne podnose…. Nece se to nikako rijesit osim odlaskom jednog ili drugog
  • Jurki
    20.6k

Letvaju ne mogu nikome prodati, pa ni za simbolicnu cifru.
    Klubovi koje bi on pikiral ga ne zele jer nije dovoljno kvalitetan, a i vec je nabio dosta godina u prkno.
    Klubovi koji bi ga angazirali, nisu u mogucnosti financijski pokriti taj posao.
    Garcia ima veliku placu i odstetnu klauzulu za njihovu praznu blagajnu.
    S obzirom kak znamo kakav je ego zalizanog cigana ocekujem nastavak durenja i lagano bušenje Urugvajskog Guardiole.
    Mozemo ispeci kokice i uzivati u nastavku sapunice pod nazivom "problemas en el titos čučavac"
  • FazeN
    3.8k
    Bolesno je da smo prošli oko trećine prvenstva a oni već 6 utakmica s penalom ili igračem više.
  • Tvrdica McTvrdi
    3.5k
    Naše je samo da dodamo ulje na nastalu vatra, a ne da se galvaniziraju pobjedom u derbiju
  • DerHerrKool
    188
    "problemas en el titos čučavac"Jurki
    :rofl: :rofl: :rofl:
    Hit serija u nastavcima. Dvadeseta sezona ide, a kraj se nit’ ne nazire.
  • Tvrdica McTvrdi
    3.5k
    Velika je konkurencija u ovoj ligi no mislim da su ovi iz Gorice najprljaviji klošari ipak. Nikad nema lopte, svaki prekid se 4 minute izvodi, od 50. minute krene onaj kratki korner gdje se onda igrač naguzi na loptu i krade vrijeme, legne tko stigne...ne možeš vjerovat uistinu
  • rioda
    11.7k

Sad im je teren barem pristojan. Treba tamo uspostaviti dominaciju i probati zabiti gol što prije.
  • Droljo
    22.9k
    Kako to ne volim! A mi se pravimo gospoda uvijek. Naj veći domet nam je kad se krznar maskirao u sakupljača lopti da bi savjetima pomagao ibanezu :lol:
  • prefontaine
    5.4k
    Ovi jadnici su opet spremni za resetiranje, za vraćanje na tvorničke postavke, 'ajmo više napokon to iskoristiti, a ne im uvijek davati novu šansu i priliku. Već sam nekoliko puta bio pisao, imam osjećaj da Dinamo njima nakon svake prilike za nokaut pošalje poruku "ne damo da potoneš", kao što BBB-i nisu dali Dinamu. Pa, hajdemo ljudi moji, hajdemo se napokon trgunit i početi kovati čavle u lijes ove nakupine leševa koja odavno i dugo, predugo zaudara.

Ako će se vaditi, neka se sami vade, ali nemojmo mi biti ti koji ih uvijek vade.

Dobijmo jebenu Goricu i naguzimo ih na Maksimiru i sve opraštam i Kovačeviću i svakom igraču kojemu sam ikad išta ružno rekao! A oni neka se nakon toga vade kako znaju i umiju. Je li puno tražim?!
  • ElDorado
    7.5k
    Gorica igra najodvratniji nogomet u ligi, a i ponašanje je u skladu s tim
    Tamo treba agresivno od prve minute
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url