• Zagi
    13.1k
    Prvo postavi taj njegov graf pored nekog drugog igrača iste pozicije.
    Nek Don bira kojeg. On zna kaj Bennacer igra i ne igra.

Ovi grafovi su žestoko limitirani no ajd bolje nego ništa. Način na koji interpretiraju prikupljene informacije je vrlo upitan no dobro.

No sam graf bez pararelne usporedbe je nula informacija.
  • Dzoni
    3k

Bennacer je od 7.kola u kadru Dinama btw, ta "jedina relevantna statistika" ne samo da nije relevantna, nego je i (namjerno) netočna
  • Zagi
    13.1k
    nego je i (namjerno) netočnaDzoni
    Ako sam i pogriješio , uvjeravam te da nema namjere.
    Zbrajao samo ručno, gdje je pogreška?
  • rokikaciga
    7.4k
    jer je Benni bio u konkurenciji za 8 ili 9 utakmica a ti si stavio 14..
  • Zagi
    13.1k
    Info je sa TMa.
    matchday 8-13 (6 utakmica) Bennacer starta
    matchday 1-7 + matchday 14 = 8 utakmica u kojima ne starta nego ili nije u konkurenciji ili igra zadnjih 20ak minuta
  • rokikaciga
    7.4k
    Ma ne vrijedi...
  • Zagi
    13.1k
    Kaj ne vrijedi?

Odi vrati se na Rijeku ili neku tak malo jaču tekmu po izboru i analiziraj kao kada si išao braniti Živkovića.

Wyscout je ništa dragi moj. Tvoj osobni dojam još manje.
  • rokikaciga
    7.4k
    Isao sam analizirati(ne braniti) Zivkovica jer je meni bilo ocito da nije toliko los kao sto se komentiralo ovdje. I dalje drzim do svega sto sam rekao u tom postu. A to kaj ti mislis o mom osobnom misljenju me nije briga ni crno pod noktom. Isto tako vec 8 mjeseci drvim da je Mikic igrac za HNL i to jedan od rjetkih. Bilo je puno vise tih analiza. Pa cak i ona koja je otkrila tehnicku gresku Nevistica i glavni razlog zasto prima toliko golova. Od svih mojih "predvidanja" ovdje vecina ih se ostvarilo ili ostvaruje. Ako je Zivkovic nesto na cemu cu pogrijesiti neka.
  • ElDorado
    7.5k
    ti si rijetko negativan lik. Ima ih joštu, neki su i bivši. Nas 95% vidi jedno ti i dalje tupiš po svome. Ok Bennacer je nas najveci problem, ajmo ga vratit u zimu i sve pet. Imas svoje misljenje, akceptirano je ali daj malo opusti.
  • Zagi
    13.1k
    to jedan od rjetkihrokikaciga

Upiši Mikića u advanced tražilicu pa pogledaj čije se ime uz njega najviše veže. Davno prije nego si ti otkrio ovaj forum.
  • rokikaciga
    7.4k
    Ajde selektirano odgovaraj nekom drugom. Zivio Rodo!
  • vjeko1701
    20.8k
    Nema potrebe za spuštanjem razine rasprave. Ni prvi ni zadnji igrač oko kojeg se lome koplja. Evo, meni je u prvim odigranim utakmicama izgledao kao da će biti cheat kod za ligu. Prolazio igrače kao čunjeve, samo su ga faulom mogli zaustaviti. Statistički ne izgleda loše ali nije ni da ima jasan, svima vidljiv utjecaj na odigrane utakmice. Dal je do njega ili do toga da je i ostatak ekipe pao u tom trenutku će se ubrzo vidjeti.
  • Zagi
    13.1k
    Ah i quote-anje te smeta.
    Poraz za porazom dragi moj.
    Hvala za video Nevinog tragičnog rada nogu, krunski dokaz. Bez ironije.

Tko god brani Bennacera je u krivu. Pokazati će koliko je bolji nakon priprema ako se spremi.
    Ili u dinamu neće nikada.
    Živio.
  • rokikaciga
    7.4k
    Pa odgovori na cijeli post onda, a ne samo na nekoliko rijeci. Uostalom, napisao sam RIJETKI, a ne jedini. Vidim da te jebe i citanje s razumijevanjem.
  • don
    16.9k
    Ti si izolirao timsku statistiku kao jedinu relevantnu za individualnog igraca. Ja sam ti rekao da WyScout individualna statistika za individualnog igraca se vise manje poklapa s onim kaj ja vidim na terenu.

Razmisli sta zvuci kao veci nonsens?
    rokikaciga

kolega se vodi nekom vrstom psihologije. Nije mu ispunio očekivanja u vidu golova i asistencija i onda krene pisat usporedbe koje nemaju veze sa nogometom.

Tko god brani Bennacera je u krivuZagi

neka si ti u pravu.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.